Kérdés: Kb. három éve hol jelentkezik, hol nem jelentkezik a menstruációm. Utóbbi két ciklusnál már igen jelentős mennyiségben, és rendszeresnek tűnt. A ciklus 15-20. napja között jelentkezik pecsétlő vérzés ...

A vérzést jó lenne megszüntetni, mert az méhtestrák első jele is lehet.

Menstruáció

Kb. három éve hol jelentkezik, hol nem jelentkezik a menstruációm. Utóbbi két ciklusnál már igen jelentős mennyiségben, és rendszeresnek tűnt. A ciklus 15-20. napja között jelentkezik pecsétlő vérzés formájában, és szinte a rendes menstruációig kitart. Gyógyszert nem szedek. Nőgyógyászom elvégezte a rutin vizsgálatokat (rákszűrés, UH) de hál''Istennek szervi oka nincs a vérzésnek. Azt mondta funkcionális eredetű probléma (progeszteron hormon túl nagy hullámokat csinál a ciklus folyamán), melyre 3 hónapos gyógyszerkúrát javasolt. Az segíteni fog?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza menstruáció témában:

A vérzést jó lenne megszüntetni, mert az méhtestrák első jele is lehet.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +26, +37 °C
Minimum: +17, +23 °C

A változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is készülhetünk, nyugaton és északon lehet zápor, zivatar. Élénk, erős lesz az északnyugati szél, a legmelegebb órákban nyugaton 26, 30, máshol 31, 37 fokot mérhetünk. Kedden a hőség mellett egy lassan mozgó hidegfront jelenti a terhelést. Nyugaton görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, keleten pedig a hőkimerülés, a fáradékonyság és az erős gyulladásos panaszok lesznek a legjellemzőbbek. A keleti tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye. A keringési rendszert országszerte nagy igénybevétel éri. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: