Kérdés: A nőgyógyász hüvelysorvadás állapított meg nálam. 63 éves vagyok. A hüvelyem belülről nagyon fáj, és középen, a hasam is. Krémet kaptam, és kenet váladékot vett le. A krémet egy hete használom, de a fájdalom továbbra ...

A kenőcs csak nagyon felszínesen hat. Én a hasonló betegségeket lágy ösztrogéneket tartalmazó hüvelygolyókkal szoktam kezelni - nagyon jó eredményekkel.

Hüvelysorvadás

A nőgyógyász hüvelysorvadás állapított meg nálam. 63 éves vagyok. A hüvelyem belülről nagyon fáj, és középen, a hasam is. Krémet kaptam, és kenet váladékot vett le. A krémet egy hete használom, de a fájdalom továbbra is meg van. Az eredmény nincs még kész. Milyen kezeléssel lehet ezt a problémát megszüntetni?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza hüvelysorvadás témában:

A kenőcs csak nagyon felszínesen hat. Én a hasonló betegségeket lágy ösztrogéneket tartalmazó hüvelygolyókkal szoktam kezelni - nagyon jó eredményekkel.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció