Kérdés: A mellkasomon fehér foltok jelentkeztek fél éve. A bőrgyógyász szerint gombás, kaptam rá kenőcsöt, de nem múlt el. Mi lehet a bajom?

Gombavizsgálattal le kell ellenőrizni a kezelés hatékonyságát. Ha nem volt sikeres, erősebb kezelés szükséges, ha igen, akkor más a diagnózis.

Gombafertőzés

A mellkasomon fehér foltok jelentkeztek fél éve. A bőrgyógyász szerint gombás, kaptam rá kenőcsöt, de nem múlt el. Mi lehet a bajom?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza gombafertőzés témában:

Gombavizsgálattal le kell ellenőrizni a kezelés hatékonyságát. Ha nem volt sikeres, erősebb kezelés szükséges, ha igen, akkor más a diagnózis.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +26, +37 °C
Minimum: +17, +23 °C

A változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre is készülhetünk, nyugaton és északon lehet zápor, zivatar. Élénk, erős lesz az északnyugati szél, a legmelegebb órákban nyugaton 26, 30, máshol 31, 37 fokot mérhetünk. Kedden a hőség mellett egy lassan mozgó hidegfront jelenti a terhelést. Nyugaton görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, keleten pedig a hőkimerülés, a fáradékonyság és az erős gyulladásos panaszok lesznek a legjellemzőbbek. A keleti tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye. A keringési rendszert országszerte nagy igénybevétel éri. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: