Kérdés: 50 éves vagyok, semmi olyan tünetem nincs, ami a változókorra utal, talán csak a hüvelyi szárazság, illetve kevesebb izgalmi váladék keletkezése. A szexet ugyanúgy kívánom, mint eddig, szexuális izgalmam is ...

Panaszát minden bizonnyal a változókori ösztrogénhiány okozza. Ezen hormonpótló kezeléssel lehet segíteni. A kellően megválasztott kezelésnek nincs sem ellenjavallata, sem mellékhatása.

Kérdés

50 éves vagyok, semmi olyan tünetem nincs, ami a változókorra utal, talán csak a hüvelyi szárazság, illetve kevesebb izgalmi váladék keletkezése. A szexet ugyanúgy kívánom, mint eddig, szexuális izgalmam is van, csak a behatolás nehezebben megy. Mit lehet ez ellen tenni?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza:

Panaszát minden bizonnyal a változókori ösztrogénhiány okozza. Ezen hormonpótló kezeléssel lehet segíteni. A kellően megválasztott kezelésnek nincs sem ellenjavallata, sem mellékhatása.

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +28, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Meleg, kánikulai nap vár ránk, amit elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon enyhít zápor, zivatar. Élénk délies szél mellett 30 fok feletti melegre készülhetünk, az Alföldön 35 fok is lehet. Szombaton nem érkezik front. A hőség és a fülledtség is terhelést jelent a szervezetre. Többen fejfájást, migrént tapasztalhatnak, romolhat a keringési rendszer betegségeivel küzdők állapota. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakulhat. A tűző napon fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye. Egyre gyakoribbak lehetnek az alvászavarok. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)