Kérdés: 45 éves vagyok, redszeresen járok szűrésre. Vannak miómáim a méhemben, de eddig nem okoztak problémát. Legutóbbi rákszűrésem után kiderült, hogy gyulladás van a vizsgált mintában. A nőgyógyászom kúpot írt fel, ...

Tenyésztéssel ellenőrizhető, hogy meggyógyult-e. A folyás kezelésénél mindkét partnert szokás kezelni, hogy a fertőzést ne kapják a másiktól vissza (pingpong-fertőzés).

Folyás

45 éves vagyok, redszeresen járok szűrésre. Vannak miómáim a méhemben, de eddig nem okoztak problémát. Legutóbbi rákszűrésem után kiderült, hogy gyulladás van a vizsgált mintában. A nőgyógyászom kúpot írt fel, amit a megismétlő vizsgálat előtti 5 napban kell használnom. Ettől elmúlik a gyulladás? Érdekes, de nem éreztem semmi jelét annak, hogy gyulladás lenne a méhemben: nem volt folyásom, nem fájt a hasam. Azt is olvastam, hogy talán a partnertől is lehet gyulladást kapni. Mit tegyek, hogy ne fertőzzön vissza, ha meggyógyultam?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza folyás témában:

Tenyésztéssel ellenőrizhető, hogy meggyógyult-e. A folyás kezelésénél mindkét partnert szokás kezelni, hogy a fertőzést ne kapják a másiktól vissza (pingpong-fertőzés).

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: