Kérdés: 44 éves nő vagyok. Van két gyermekem, már nem szeretnék szülni. 10 hónapja van spirálom, előtte rendszeres havi ciklusom volt, de 7 hónap után egy alkalommal 20 napig nem múlt el a ...

Ön a klimax előszelét érzi. Ilyenkor a spirál csak ront a hormonzavaron. Én az injekciót javaslom.

Klimax

44 éves nő vagyok. Van két gyermekem, már nem szeretnék szülni. 10 hónapja van spirálom, előtte rendszeres havi ciklusom volt, de 7 hónap után egy alkalommal 20 napig nem múlt el a menstruációm, csak szakorvos segítségével, gyógyszeres kezeléssel. Egy alkalommal ezután pontosan 28 napi ciklus következett, de most ismét nem múlik el már 12 napja a vérzés.

A HáziPatika.com szakértőjének válasza klimax témában:

Ön a klimax előszelét érzi. Ilyenkor a spirál csak ront a hormonzavaron. Én az injekciót javaslom.

)
Emlékeztető oltások (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +7 °C
Minimum: -4, +4 °C

Borult, párás idő lesz szitálással, illetve egy-két helyen pár órás napsütés is előfordulhat (főleg keleten), majd késő délután már eső is kialakulhat a déli tájakon. Megélénkül az északkeleti szél, 3, 7 fokos maximumokat mérhetünk. Csütörtökön nem érkezik front, de az ízületesek és a légúti megbetegedésekkel küzdők most is komolyabb tüneteket tapasztalhatnak. Emellett enyhébb fejfájás is felléphet, illetve az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség magas, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: