Kérdés: Pár hónapja észrevettem, hogy az ejakulálás fájdalmat okoz. Szinte érzem, mintha egy idegen test végighaladna a vezetéken. A spermámban zselés állagú anyagot fedeztem fel.Mi okozhatja a problémámat?

Panaszai hátterében legnagyobb valószínűséggel prosztata- és/vagy mellékhere- gyulladás állhat. Javasolt mielőbbi kivizsgálása és kezelése.

Prosztatagyulladás

Pár hónapja észrevettem, hogy az ejakulálás fájdalmat okoz. Szinte érzem, mintha egy idegen test végighaladna a vezetéken. A spermámban zselés állagú anyagot fedeztem fel.Mi okozhatja a problémámat?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza prosztatagyulladás témában:

Panaszai hátterében legnagyobb valószínűséggel prosztata- és/vagy mellékhere- gyulladás állhat. Javasolt mielőbbi kivizsgálása és kezelése.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Alig lesz felhő az égen, strandidőre készülhetünk. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon élénk lökések kísérik a délies szelet, a legmelegebb órákban 33, 38 fokot mérhetünk. Csütörtökön még frontmentes marad az idő, de fokozódik a hőség, ami extrém terhelést ró még az egészségesekre is. Gyakoriak az alvászavarok, napközben pedig kábaság, tompaság léphet fel. Gyakori a migrén, az arra hajlamosak keringési problémákat és emésztési panaszokat is tapasztalhatnak. A déli órákat ajánlott árnyékos, hűvös helyen tölteni. A légszennyezettség magas, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)