Kérdés: A férjem kb. 4 hónapja elkezdett intenzíven edzeni. Ott tanácsolták neki, hogy igyon fehérjeturmixot. Az eredmény önmagáért beszélt. Viszont 2 hete nem tudunk szexelni, mert nagyon nehezen van ...

Természetesen lehet összefüggés, de ez nem egyértelmű és protein hatására ritkán alakul ki. Sokkal inkább hormonális kezelés okozhat hasonló problémát.

Merevedési zavar

A férjem kb. 4 hónapja elkezdett intenzíven edzeni. Ott tanácsolták neki, hogy igyon fehérjeturmixot. Az eredmény önmagáért beszélt. Viszont 2 hete nem tudunk szexelni, mert nagyon nehezen van merevedése. Beszélni nem hajlandó róla, nem akarom megbántani, azóta kerül engem, a témát. Nem tudom van-e összefüggés a protein és potencia között?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza merevedési zavar témában:

Természetesen lehet összefüggés, de ez nem egyértelmű és protein hatására ritkán alakul ki. Sokkal inkább hormonális kezelés okozhat hasonló problémát.

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést gomolyfelhők is zavarják, ezekből néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a jelen lévő gomolyfelhőkből záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: