Kérdés: 23 éves vagyok. Mostanában szokott hullani a hajam. Reggel mikor felkelek, a párnámon van egy csomó hajszál. Van még más gond is a hajammal (zsírosodás, korpa, gomba, viszketés), ezekre ...

A hajhullásnak sokféle oka lehet, mindenképpen bőrgyóyászhoz kell fordulni, hogy a lehetséges okakat feltárjuk.

Kérdés

23 éves vagyok. Mostanában szokott hullani a hajam. Reggel mikor felkelek, a párnámon van egy csomó hajszál. Van még más gond is a hajammal (zsírosodás, korpa, gomba, viszketés), ezekre most sampont használok. Mivel tudnám megállítani a hajhullást?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza:

A hajhullásnak sokféle oka lehet, mindenképpen bőrgyóyászhoz kell fordulni, hogy a lehetséges okakat feltárjuk.

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +18, +29 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban kedden délelőtt nyugat felől csökken a felhőzet, de keleten elszórtan záporok kialakulása várható. Délután tovább szakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 29 fok között alakul. Késő este 11, 18 fok lesz. Kedden ugyan markáns front nem érkezik, a körülmények viszont kettősfront jellegű légköri helyzethez hasonlítanak. Felerősödhetnek a keringési és vérnyomáspanaszok, nyugaton migrén, keleten görcsös fejfájás jelentkezhet. Többen alvásproblémákkal küzdhetnek, a szabadban ingadozó hő- és komfortérzettel érdemes számolni. Gyakori lehet az ingerlékenység is. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció