Kérdés: 19 éves vagyok, reggelente duzzadt szemekkel ébredek. Az alvással nincsenek problémáim, mindig eleget alszom, mégis az utóbbi 3-4 napban a szemeim bedagadnak. A duzzanat egész nap alig múlik, pedig ...

Ha nem allergia vagy családi vonás, lehet vesebetegség is a háttérben, esetleg rovarcsípés. Javaslok egy szemészeti vizsgálatot.

Szemduzzanat

19 éves vagyok, reggelente duzzadt szemekkel ébredek. Az alvással nincsenek problémáim, mindig eleget alszom, mégis az utóbbi 3-4 napban a szemeim bedagadnak. A duzzanat egész nap alig múlik, pedig hideg borogatást is teszek rá. Allergiára nem gyanakszom, mert nem vörösek a szemeim, és nem is könnyezek. Hogyan lehetne megszüntetni a duzzanatot? Félek, hogy állandósul ez az állapot.

A HáziPatika.com szakértőjének válasza szemduzzanat témában:

Ha nem allergia vagy családi vonás, lehet vesebetegség is a háttérben, esetleg rovarcsípés. Javaslok egy szemészeti vizsgálatot.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: