Kérdés: Édesanyám cukorbeteg 14 éve, ebből 1 éve, hogy inzulinnal kezdték el kezelni, addig csak gyógyszert kapott. De mióta az inzulint adja magának, elkezdett fájni a veséje. Tájékoztatta erről a kezelőorvosát, de ...

Az inzulin ilyen panaszt nem okoz, ugyanaz a hormon, amit a saját szervezet kellene, hogy megtermeljen. A fájdalomnak más oka lehet, kivizsgálás javasolt.

Cukorbetegség

Édesanyám cukorbeteg 14 éve, ebből 1 éve, hogy inzulinnal kezdték el kezelni, addig csak gyógyszert kapott. De mióta az inzulint adja magának, elkezdett fájni a veséje. Tájékoztatta erről a kezelőorvosát, de ő nem javasolt neki semmit. Sajnos ott tartunk, hogy édesanyám a vese fájdalmától nagyon nehezen jár. Nem szeretném, ha komolyabb baja lenne. Szeretném a tanácsát kérni, hogy ilyen esetbe egy orvosváltás megoldott lenne-e?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza cukorbetegség témában:

Az inzulin ilyen panaszt nem okoz, ugyanaz a hormon, amit a saját szervezet kellene, hogy megtermeljen. A fájdalomnak más oka lehet, kivizsgálás javasolt.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: -2, +3 °C
Minimum: -10, -5 °C

Sok napsütés lesz, de csapadék nem valószínű. Többfelé élénk, északkeleten erős lökések kísérik az északias szelet, -2, 3 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden nem jön front, de a markáns hideg miatt nagyon gyakoriak lehetnek a keringési- és vérnyomáspanaszok, a fokozottan érzékenyek pedig görcsös fejfájást tapasztalhatnak. Az ízületi bántalmak tartósnak bizonyulnak, nagy a megfázásveszély is. A napsütés azonban javítja a hangulatot és a közérzetet. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: