Kérdés: Édesapám végtagjain az elmúlt két hónapban véraláfutáshoz és bevérzéshez hasonló foltok jelentek meg. Sajnos nem veti meg az alkoholt. Ez lehet májbetegség jele?

A májbetegségekben lehetnek bőrvérzések, mert a máj nem tud olyan anyagokat termelni, ami a véralvadást szabályozná, ezért a nyomás helyén kis bőrvérzések keletkeznek.

Májbetegség

Édesapám végtagjain az elmúlt két hónapban véraláfutáshoz és bevérzéshez hasonló foltok jelentek meg. Sajnos nem veti meg az alkoholt. Ez lehet májbetegség jele?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza májbetegség témában:

A májbetegségekben lehetnek bőrvérzések, mert a máj nem tud olyan anyagokat termelni, ami a véralvadást szabályozná, ezért a nyomás helyén kis bőrvérzések keletkeznek.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13, +18 °C
Minimum: +6, +11 °C

Hazánkban vasárnap délelőtt borult időre van kilátás, elszórtan várható eső. Délután túlnyomóan borult lesz az ég, szórványosan további eső, zápor alakul ki. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 18 fok között alakul. Késő este 7, 12 fok lesz. Vasárnap kettősfront hat a szervezetre, ezen belül a hidegfrontra jellemző tünetek lehetnek erősebbek. Gyakori lehet a fejfájás és a migrén, sokan tapasztalhatnak keringési panaszokat és rosszullétet. Lehangoltság, rosszkev léphet fel, csökken a teljesítőképesség. Fennáll a megfázás veszélye, a szabadtéri programok során réteges öltözet javasolt. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső