Az aranyérbetegség gyakori tünetei

Az aranyérbetegség igen elterjedt probléma, a felnőttek többsége előbb-utóbb megtapasztalja a kellemetlen panaszokat. Lássuk, melyek ezek.

Bár jellegéből adódóan sokan szégyellnek aranyeres gondjaikról beszélni, illetve orvoshoz fordulni, mégis érdemes azonban félretenni ezeket a félelmeket, mert a kínos tünetek megfelelő kezeléssel gyorsan és hatékonyan enyhíthetők. Az alábbi videó bemutatja, milyen esetekben javasolt megoldást keresni ahelyett, hogy csendben, összeszorított fogakkal viselnénk a nehézségeket.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Sok napsütés várható, a kevés gomolyfelhőből csapadék nem alakul ki. Már az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, napközben pedig 35 fok körüli hőség várható, néhol 38 fok is lehet. Szerdán hőségre kell készülni, front nem érkezik. Egyre gyakoribbak az alvászavarok, napközben pedig sokan nyűgösek, idegesek a kialvatlanság miatt. Az időseket és a szívbetegeket nagy terhelés éri, de az egészséges szervezettel rendelkezők is nagy igénybevételre készüljenek. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, a déli órákban lehetőség szerint javasolt árnyékos, hűvös helyre húzódni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)