Így kezelhető az aranyér

Az aranyér rendkívül elterjedt a magyar lakosság körében, lényegében népbetegségről van szó. Lássuk, mit lehet tenni a kellemetlen panaszok ellen.

Elhelyezkedésüktől függően megkülönböztetünk külső és belső aranyeres csomókat, ezek pedig eltérő panaszokat okozhatnak. A legfontosabb azonban, hogy nem érdemes csendben tűrni a fellépő tüneteket, mivel azaranyérrendszerint egyszerűen és hatékonyan kezelhető. A témáról dr. Egri Gábor proktológus szakorvos foglalta össze a legfontosabb tudnivalókat.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +38 °C
Minimum: +15, +24 °C

Folytatódik a hőhullám. Sok napsütésre készülhetünk, néhol hőzivatarok kialakulása sem zárható ki. Délután 32, 38 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön is tovább tart a hőség, front nem érkezik. Gyakoriak lehetnek az alvásproblémák, valamint a fáradékonyság és a dekoncentráltság is. A szívbetegeket nagy terhelés éri, gyakoriak lehetnek a keringési problémák. Kerülje a tűző napsütést, és fontos gondoskodni a rendszeres folyadékpótlásról. Egyre többeknél jelentkezhet fejfájás, migrén is, a tartós hőhullám extrém terhelést jelent. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)