+11° - +28°
Nincs front

Médiatár

Avemar

Négy, rákból gyógyult beteg történetét láthatják a filmen, amelyet az avemar.hu bocsátott a HáziPatika.com rendelkezésére....

Teljes leírás

Négy, rákból gyógyult beteg történetét láthatják a filmen, amelyet az avemar.hu bocsátott a HáziPatika.com rendelkezésére.

Tumoros megbetegedések

A szervezetben a sejtek, szövetek rendellenes növekedése, burjánzása növedékek, tumorok képződéséhez vezethet. Tumor, illetve daganat sokféle lehet, valamennyi szervünket megbetegítheti. Két alapvető formáját szokták elkülöníteni: a jóindulatú és a rosszindulatú daganatokat. A sejtek megváltozását kiválthatják bizonyos vegyi anyagok, vírusfertőzések, mechanikai behatások, radioaktív vagy erős ultraibolya sugárzás, valamint örökletes genetikai hibák is hajlamosíthatnak. A környezeti tényezők közül ki kell emelni a dohányzást, amely minden rákfajta kialakulásának valószínűségét növeli. A túlzott alkoholfogyasztás is kedvez a ráknak. A rák kialakulásának valószínűsége az életkorral nő, bár vannak kifejezetten fiatalkori rákok is.

Bővebben...

Négy, rákból gyógyult beteg történetét láthatják a filmen, amelyet az avemar.hu bocsátott a HáziPatika.com rendelkezésére.

Kövesse a Házipatikát:

Humánmeteorológia

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag