Huszár Zsuzsanna

Kapcsolódó videók

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Hogyan kezdjük el az életmódváltást?

Huszár Zsuzsanna dietetikus a VideóRendelőben segít abban, hogy kezdjünk bele és vigyük végig sikeresen az életmódváltást.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Hogyan lehet eligazodni az élelmiszercimkéken?

Huszár Zsuzsanna dietetikus szerint minél több nyers, nem feldolgozott élelmiszert kellene fogyasztanunk, ám ha tudatosan vásárolunk és utánaolvasunk a címkéken feltüntetett megnevezéseknek, kiküszöbölhetjük, hogy egészségtelen élelmiszereket vásároljunk.

Betegségek

VideóRendelő: Fogyókúrázzon-e a gyerek?

A elhízás a gyermekeknél is nagy problémát jelenthet. Éppen ezért náluk is nagyon fontos a fogyókúra beiktatása, ám nem feltétlenül olyan módon, mint a felnőtteknél. Huszár Zsuzsanna dietetikus beszél az egészséges életmódra való áttérésről gyermekkorban.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Mennyire jó a paleo diéta?

Huszár Zsuzsanna dietetikus szerint sosem szabad a divatdiéták irányába elmozdulni. Természetesen a paleo diétának számos előnyös tulajdonsága van, ám a túlzott mennyiségű fehérjebevitellel mindig vigyázni kell.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Mi a különbség a mesterséges édesítőszerek és a xilit között?

Huszár Zsuzsanna dietetikus a VideóRendelőben beszél az édesítőszerek szervezetünkre tett hatásairól és következményeiről.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Mi a telomeráz?

Huszár Zsuzsanna dietetikus beszél a telomeráz nevű enzimről, amely szorosan összefügg az élethosszal. Megtudhatjuk melyek azok az élelmiszerek, amelyek kedvezőtlenül befolyásolják egészségünket.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Tényleg minden gyógyítható a megfelelő táplálkozással?

Huszár Zsuzsanna dietetikus, életmód tanácsadó a VideóRendelőben beszél arról, hogyan és mennyire befolyásolhatjuk egészségi állapotunkat a helyes étkezéssel.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: A csokoládé valóban egészséges?

A csokoládé egy rendkívül egészségvédő anyag, ám nem mindegy hogy valóban csokoládét fogyasztunk-e, vagy olyan mesterséges adalékokkal teli édességet, amelynek már alapvetően nem sok köze van a kakaóbabhoz.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Mennyi édességet ehetünk egy nap?

Más szempontok szerint étkezik egy egészséges és egy cukorbeteg ember. Huszár Zsuzsanna dietetikus szerint minden nap ehetünk édességet, amire azonban mindenképpen ügyelnünk kell, hogy egészséges, ellenőrzött édességet fogyasszunk.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Egészséges a méz?

A méz minőségét erősen befolyásolják a környezeti hatások. Egy szennyezett termék akár allergiás reakciókat is kiválthat - mondja el válaszában Huszár Zsuzsanna dietetikus.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Mennyire jó a nyers táplálkozás?

A nyers táplálkozással kapcsolatos tanácsait Huszár Zsuzsanna dietetikus osztja meg velünk a VideóRendelő adásában.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Mennyire veszélyeztetett az a gyermek, ahol mindkét szülő inzulinrezisztens?

Ha minkét szülő inzulinrezisztens, a gyermeknél fokozottan kell figyelni a szénhidrátbevitelre, főleg ha az édesanyánál már a terhesség alatt is jelentkezett ez a probléma - mondja el válaszában Huszár Zsuzsanna dietetikus.

Táplálkozás, gasztronómia

VideóRendelő: Májdiéta esetén megengedett a cukorbevitel?

Májdiéta esetén nem kell lemondanunk az édességről, de a cukorbevitel szigorúan tilos - részletezi válaszában Huszár Zsuzsanna dietetikus.

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +18 °C
Minimum: +9 °C

Nagyrészt erősen felhős időre számíthatunk több helyen - nagyobb eséllyel az ország északi felén - esővel, záporesővel, elvétve zivatar is kialakulhat. Az éjszaka második felében megszűnik a csapadéktevékenység, ezzel együtt a felhőzet is felszakad, és hajnalra kiderül az ég. A nyugati, délnyugati szelet erős, főként a front mentén az átmenetileg északnyugatira forduló szelet viharos lökések kísérhetik, majd hajnaltájt veszít erejéből a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között alakul, de a tartósabban derült és szélcsendes hidegre hajlamos helyeken ennél alacsonyabb értéket is mérhetünk. Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket érinti különösképpen rosszul.