Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, november 22., csütörtök

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
0, +5 °C

Maximum:
+2, +7 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: mérsékelt DK

0-1
Napsütéses
órák száma
Hazánkban csütörtökön délelőtt a Dunántúlon helyenként ködös, párás marad az idő, az ország más részein a borult ég mellett eső várható. Délután folytatódik a párás, borult, csapadékos idő. Többfelé kell számítani gyenge esőre, szitálásra. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul. Késő este 1, 6 fok lesz. Csütörtökön nem érkezik front térségünkbe. A nyirkos, hűvös időben az ízületesek nehéz napra számíthatnak. Ízületi panaszok esetén ajánlott egy könnyű átmozgató tornával kezdeni a napot és a végtagok melegen tartása is mérsékelheti a panszokat. A borult, nyirkos idő kedvez a kórokozók terjedésének, ajánlott az immunrendszer erősítése gyümölcsökkel, zöldségekkel. A közlekedésben a pára és köd fokozott veszélyt jelent! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Holnap, november 23., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
0, +5 °C

Maximum:
+4, +9 °C

Szél: mérsékelt DK

0-3
Napsütéses
órák száma
Délelőtt borult vagy erősen felhős lesz az ég, a tartósan ködös északkeleti tájakon szitálás kialakulhat. Délután az északkeleti tájakon párás, ködös maradhat az idő, itt szitálás kialakulhat, másutt az erősen felhős vagy borult ég mellett csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 9 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Köd

Holnapután, november 24., szombat

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+1, +6 °C

Maximum:
+6, +11 °C

Szél: élénk DK

0-3
Napsütéses
órák száma
Reggel helyenként párássá válik a levegő, néhol ködfoltok képződhetnek. Napközben az erősen felhős vagy borult ég mellett szórványosan eső. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag