Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, április 9., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+3, +8 °C

Maximum:
+17, +22 °C

UV sugárzás: közepes

Szél: élénk DNY

11-12
Napsütéses
órák száma
Hazánkban csütörtökön délelőtt a napos időben gyorsan melegszik a levegő, csapadék nem várható. Délután nagyaon kellemes tavaszi időre számíthatunk, szikrázó napsütés várható. Csapadék nem lesz. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Csütörtökön frontmentes marad az idő, alapvetően kedvezően alakul az élettani helyzet. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet, a hőérzet a kelemes tartományban alakul. A nagy napi hőingásra érzékenyek azonban átmenetileg enyhébb vérnyomás-ingadozást tapasztalhatnak, de a tünetek délutánra mérséklődnek. A légszennyezettség magas, alig változik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Magas pollenkoncentráció

Holnap, április 10., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+15, +20 °C

Szél: élénk É

8-10
Napsütéses
órák száma
Délelőtt alig lesz felhő az égen, csapadék sem várható. Délután a többórás napsütés mellett helyenként megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 20 fok között alakul.

Holnapután, április 11., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+1, +6 °C

Maximum:
+17, +22 °C

Szél: mérsékelt É

9-12
Napsütéses
órák száma
A napsütést csak kevés felhő zavarja, csapadék nem lesz. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag