Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, január 27., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-1, +4 °C

Maximum:
+3, +8 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: mérsékelt D

1-6
Napsütéses
órák száma
Hazánkban hétfon délelőtt sok lesz felettünk a felhő. Keleten még lehet gyenge eső, máshol számottevő csapadék nem várható. Délután nyugat felől elkezd vékonyodni a felhőzet. Csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt déli lesz. Hajnalban -1, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul. Késő este 0, 5 fok lesz. Hétfőn napközben frontmentes időben bízhatunk, de a hideg reggelen az arra hajlamosak kopásos ízületi panaszokat tapasztalhatnak, amik délutánra is csak kissé mérséklődnek. A nap elején sokfelé, a nyirkosabb tájakon pedig napközben is nagy lesz a megfázásveszély is, réteges öltözet javasolt. A naposabb vidékeken érdemes minél több időt a friss levegőn tölteni. A vérnyomáspanaszok nem mérséklődnek számottevően. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnap, január 28., kedd

Fronthatás:
Melegfront

Minimum:
-2, +3 °C

Maximum:
+5, +10 °C

Szél: erős DNY

0-3
Napsütéses
órák száma
Ismét beborul az ég, szórványosan alakul ki eső. A szél napközben eros délnyugati lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 10 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Holnapután, január 29., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
0, +5 °C

Maximum:
+4, +9 °C

1-4
Napsütéses
órák száma
Változóan felhős lesz az ég. Futó zápor bárhol kialakulhat. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 9 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Légnyomás emelkedés

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag