Humánmeterológia - Orvosmeterológia

A rovat tartalmi partnere a Meteo Klinika

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Ma október 05., szerda

Nincs front

+16, +21 °C

+0, +10 °C

5 - 6 óra

élénk DNY

közepes

A hajnali ködfoltokat követően közepesen felhős lesz az ég, számottevő csapadék nem várható. Megélénkül a déli, délnyugati szél, a legmelegebb órákban 16, 21 fokot mérhetünk. Szerdán nem jön front a térségünkbe. Reggel hűvös lesz, felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak, és a megfázásveszély is fennáll. A nap első felében gyakori lehet a vérnyomás-ingadozás is. Növekszik a migrénhajlam. A napsütés jótékony hatással van a hangulatra és a közérzetre, de a szél 1-2 fokkal csökkenti a hőérzetet. Érdemes megnézni a meteogyógyász alábbi napi tanácsait is! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

 A meteogyógyász® naponta ad itt videós tanácsot a frontérzékenyeknek! A frontérzékenység akár évekig is megkeserítheti a mindennapokat, azonban ma már van segítség. Nézze meg rövid videónkban!  Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat?  Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat?
Holnap október 06., csütörtök

Nincs front

+18, +23 °C

+4, +11 °C

6 - 7 óra

mérsékelt D

A reggeli ködfoltok felsozlása után változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad szél, 18, 23 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk.