Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, szeptember 27., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+4, +9 °C

Maximum:
+14, +19 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: erős NY

6-7
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt a gyengén felhős és borult területek egyaránt jelen lesznek, csapadék nem várható. Délután változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre a nap is előbújik. Délnyugaton lehet egy-egy zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 19 fok között alakul. Késő este 8, 13 fok lesz. Vasárnap nem érkezik front. A reggeli órákra lesz, ahol jelentősebben lehűl a levegő, emiatt az ízületi panaszok fokozódására kell számítani. Az erős szél fejfájást, ingerlékenységet és nyugtalanságot okoz. A közlekedés során nagy a balesetveszély. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Magas pollenkoncentráció

Holnap, szeptember 28., hétfő

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+9, +14 °C

Maximum:
+17, +22 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: erős D

4-6
Napsütéses
órák száma
Hazánkban hétfon délelőtt borult és csapadékos idő várható. Délután Változóan felhős lesz az ég, elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. A szél napközben eros déli lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Hétfőn kettősfront alakítja időjárásunkat. Görcsös és gyulladásos panaszok egyaránt felléphetnek. A változékony időben vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A megerősödő szél fejfájást, stresszt és nyugtalanságot okoz. A megfázásveszély nő, szükség lesz a réteges öltözetre. A közlekedés során nagy a balesetveszély. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Magas pollenkoncentráció

Holnapután, szeptember 29., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+4, +9 °C

Maximum:
+15, +20 °C

Szél: élénk NY

6-7
Napsütéses
órák száma
Változóan felhős lesz az ég, egy-egy futó zápor nem zárható ki. A szél napközben élénk nyugati lesz. Hajnalban 4, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 20 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag