Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, november 16., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-3, +6 °C

Maximum:
+7, +12 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: élénk ÉK

9-10
Napsütéses
órák száma
Hazánkban pénteken délelőtt sok napsütésre van kilátás, csapadékra nem kell készülni. Délután szikrázó napsütésre készülhatünk, csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban -3, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz. Pénteken frontmentes időben bízhatunk, de a hideg reggelen az arra hajlamosak kopásos ízületi panaszokat tapasztalhatnak, amik délutánra is csak kissé mérséklődnek. A nap elején sokfelé, a hűvösebb tájakon pedig napközben is nagy lesz a megfázásveszély is, réteges öltözet javasolt. A napos időben érdemes minél több időt a friss levegőn tölteni, de ajánlott elkerülni a forgalmas közlekedési csomópontokat. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Holnap, november 17., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-4, +1 °C

Maximum:
+5, +10 °C

Szél: mérsékelt ÉK

8-9
Napsütéses
órák száma
A reggeli párás időszakot követően a több órás napsütést csak kevés felhő zavarhatja, csapadék nem lesz. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban -4, 1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 10 fok között alakul.

Holnapután, november 18., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-4, +1 °C

Maximum:
+3, +8 °C

Szél: mérsékelt É

8-9
Napsütéses
órák száma
Néhol a reggeli párásság csak lassan szűnik meg, de ezt követően sok napsütésre, száraz időre számíthatunk. A nappali felmelegedés tovább mérséklődik. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban -4, 1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Légnyomás süllyedés

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag