+6° - +19°
Kettős front

Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, május 25., hétfő

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+6, +11 °C

Maximum:
+14, +19 °C

UV sugárzás: közepes, erős

Szél: erős ÉNY

6-9
Napsütéses
órák száma
Hazánkban hétfon délelőtt sokfelé várható záporeső, néhol zivatar kialakulása. Délután a megnövekvő felhőzetből záporok, zivatarok kialakulása várható. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 6, 11 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 19 fok között alakul. Késő este 9, 14 fok lesz. Hétfőn kettősfront alakítja időjárásunkat. A front hatására fokozódnak a görcsös és a gyulladásos panaszok. A szívproblémák továbbra is fennállnak, a krónikus betegek és az idősek a leginkább veszélyeztetettek. Az erős oldalaszél és a zivatarok fokozott veszélyt jelentenek a közlekedés során. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Holnap, május 26., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+3, +8 °C

Maximum:
+15, +20 °C

Szél: erős ÉNY

4-13
Napsütéses
órák száma
A sok napsütést gomolyfelhők zavarják, amelyekből többfelé lehet záporeső, zivatar. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 20 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Viharos idő

Holnapután, május 27., szerda

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+5, +10 °C

Maximum:
+16, +21 °C

Szél: erős É

4-13
Napsütéses
órák száma
Kellemes kora nyári időre készülhetünk sok napsütéssel, elszórtan konvektív csapadékkal. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 5, 10 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 21 fok között alakul.

Kapcsolódó cikkek

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag