Nagy magánpraxis-kutatás: robbanásszerű fejlődés

Az idei nagy magánpraxis-kutatás is azt a tapasztalatot erősítette meg, amelyről naponta számolnak be újabb és újabb hírek: a privát egészségügy robbanásszerűen fejlődik.

Egyre nagyobb számban és egyre szélesebb társadalmi rétegben fordulnak a páciensek a magánintézmények irányába. Ugyanakkor a megnövekedő érdeklődés hatására egyre több praxis is indul - akár tőkeerős háttérrel. Egyértelmű, hogy a privát praxisok életét is mindinkább piaci verseny jellemzi.

 

A piaci versenyre csak felkészült üzleti szereplők képesek reagálni, és bár sokan profi szakemberre bízzák a marketingmunkát, még mindig minden harmadik orvos magának végzi ezt a tevékenységet. A megkérdezett orvosok többsége az online felületek és a közösségi média térhódítását érzékeli mindamellett, hogy a páciensek megszerzése egyre több energiát von el a gyógyításból.

magánpraxis

 

A hagyományos gondolkodás és eszközök már nem elegendőek a sikerhez, sokkal komplexebb üzleti tudásra van szükség - árulja el tapasztalatát Straub Fanni, a Nagy Magánpraxis Nap megálmodója. Idén is kifejezetten az aktuális privát egészségügyi piac kihívásaira keressük a választ, arra koncentrálunk, hogyan lehet rugalmasan reagálni a piac változásaira, miként lehet felvenni a versenyt a gigantikus egészségügyi vállalkozásokkal, hogyan lehet tartósan kitűnni a versenytársak közül. Szakértőként folyamatosan azon dolgozom a csapatommal, hogyan lehet orvosláshoz méltó, orvos- és páciensbarát praxist hosszútávon is sikeresen üzemeltetni, így rendezvényünket is ez a szellemiség jellemzi.

 

Az ország egyetlen üzleti praxiskonferenciáját, a Nagy Magánpraxis Napot október 6-án Budapesten rendezik.

 

További információ: http://nagymaganpraxisnap.hu

Értékelje a cikket!

Hogy érzed magad? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzed magad?
Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapotod?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzed magad?
Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzed most magad fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzed magad?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső