Mi tanulhat egy orvos Rex kutyától?

Talán mindannyian hallottunk már Varga doktor és kutya kálváriájáról. A kutyát végül ugyan hosszas huzavona után kitiltották az óbudai rendelőből, ám máig hű társa és segítője maradt az orvosnak.

Dr. Varga Károly gyermekorvos, orvosa tanácsára és rendkívül nehéz élethelyzetben szinte "receptre" vette magához Rex kutyát. A kutya mára nemcsak családtag és gyermekorvosi szakmájában aktív segítője lett, hanem egyben védjegye is, mely először csak a szűkebb környezetében a páciensek körében tette ismertté. Amikor a hír elérte a sajtót, napok alatt a média által felkapott sztár lett belőle, jó értelemben. Mindenki számára kedves történet ez, amelynek főszereplője egy a szakmájának és a kis pácienseinek élő mosolygós orvos, aki a kutyusával közösen gyógyít.
Biztosak vagyunk benne, hogy Varga doktor nem a személyes márkaépítés nagymestere, ám a véletlenek sorozata a téma szakértőjévé tette. Talán nem mindenki szeretne kutyát vagy macskát tartani a rendelőjében, ám mégis örülne, ha felismerhető lenne. Most olyan ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek a magánpraxis pozicionálásában, megismertetésében segítenek.
Egy kutyának is lehet helye a rendelőben (Képünk illusztráció)

Egy kutyának is lehet helye a rendelőben (Képünk illusztráció)


  • Egyedi, különleges rendelő kialakítása, amitől mindenkinek leesik az álla
  • Különleges, egyedi öltözet, munkaruha a munkatársak számára
  • Különleges hobbija van, speciális érdeklődési köre? Mutasson be fotókat, relikviákat a rendelőben, hogy a páciensei jobban megismerjék
  • Ha van olyan egyedülálló módszertan, speciális kezelés vagy eszköz, mely csak Önre jellemző, mutassa be weboldalán, rendelőjében képekkel, anyagokkal.
  • Egy saját könyvön gondolkodik: egy egészségügyi téma vagy betegség új megközelítése? Könyvet írni nagy tudást és rengeteg munkát igényel, a páciensek biztosan nagyra értékelik majd igyekezetét és még jobban elismerik tudását.
Érdemes tehát tudatosan olyan lehetőségek után kutatni, amelyek segítenek még jobban kidomborítani tudását és személyiségét, hogy a páciensek számára még könnyebben beazonosítható legyen illetve kollégáitól egy újabb területen megkülönböztesse magát.
Meteogyógyászati teszt

Nézze meg Ön is: Aranyértippek a szakorvostól

További cikkek
Kapcsoldó és aktuális cikkek
Olvassa el aktuális cikkeinket
A rák tünetei, amikre nem figyelünk odaDaganatos betegségek

A rák tünetei, amikre nem figyelünk odaJó néhány testi tünetnek nem tanúsítunk túl nagy jelentőséget

Az alvással így manipulálhatnak minketAlvás

Az alvással így manipulálhatnak minketMi történik velünk, ha nem alszunk?

A szemszárazság enyhítéseSzemszárazság

A szemszárazság enyhítéseMilyen kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre?

Kegel-gyakorlat férfiaknak: lépésről lépésreKegel-gyakorlat

Kegel-gyakorlat férfiaknak: lépésről lépésreLássuk, hogyan végezhetik el a férfiak a hasznos tréninget!

Ételek nátha és megfázás ellenNátha

Ételek nátha és megfázás ellenAz ősz és a tél hagyományosan a megfázás és nátha időszaka is

Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső