Hogyan lehet népszerű a fogorvos?

Hazánkban elsőként a fogászat területén indult mozgás az állami ellátástól a magánrendelők irányába. Az Év Magánrendelője versenyen díjat nyert MindentMent fogorvosi rendelő szerint ez nem csak piaci előny, de kötelezettség is egyben.

"Az ön elégedettsége, a mi sikerünk" - olvasható a MindentMent fogorvosi rendelő oldalán, melyet láthatóan komolyan is vesz a klinika. A HáziPatika.com idén is meghirdette az Év Magánrendelője versenyt, melynek Csoportpraxis közönségdíját a város hat pontján is üzemelő fogklinika vehette át. Mivel az elismerést a páciensek szavazatai alapján ítélték oda, a klinika dolgozói ezt a feléjük szemben táplált bizalom jeleként értékelték. "Fontos számunkra, hogy az emberekben pozitív kép alakuljon ki fogászatról. Kommunikációs eszközökkel segítünk az embereknek abban, hogy rászánják magukat és eljöjjenek a szükséges kezelésekre és valóban meg is változtatjuk a korábbi rossz tapasztalataikat. Élményt hozunk létre, mert a pácienseink jóval többet kapnak kiszolgálásban és kedvességben, mint amit elvárnak. Úgy gondoljuk, hogy ez a bizalom a szavazatokban is visszaköszön" - árulta el a HáziPatika.com kérdésére Aranyi Rita operatív igazgató.
Sokan tartanak a fogászati beavatkozástól, a figyelmesség azonban segíthet legyőzni a páciens szorongását

Sokan tartanak a fogászati beavatkozástól, a figyelmesség azonban segíthet legyőzni a páciens szorongását

Több mint 13 évvel ezelőtt, 2002-ben alapították a rendelőt, a jelenlegi tulajdonosok pedig 2006-ben vették át az irányítását. "A kezdetektől fogva dinamikus fejlődés jellemezte a céget, fokozatosan bővülő pacientúrával, ami az utóbbi időben jelentősen felgyorsult. Ez folyamatos tervezést és komoly szervezési munkát igényelt a menedzsmenttől és a munkatársaktól egyaránt. Büszkék vagyunk a cég szervezettségére és mindarra, amit elértünk" - mondta Aranyi Rita. Mivel az évek alatt egyre több páciens fordult a klinikához, a gyors és szakszerű kiszolgálás érdekében a szakmai gárdát is folyamatosan bővítik. Új szolgáltatások bevezetésével - például az ingyenes wifi-eléréssel, vízautomatával, valamint a kézfertőtlenítő automatával, amelyet hamarosan minden klinikájukon kiállítanak - továbbra is azon dolgoznak, hogy a páciensek komfortérzetét növeljék a kezelések alatt.

Elsők között az innováció honosításában

Az Év magánrendelője 2016-os díjátadóján nyolc kategóriában hirdettünk győztest a szakmai zsűri, illetve a közönség szavazata alapján. A nyertesek névsorát és rövid nyilatkozatait az alábbi cikkünkben tekintheti meg!

Az ügyfélbarát kiszolgálás mellett a magas minőségű szolgáltatási kínálatra is nagy hangsúlyt fektet a magánklinika, ebben pedig komoly tempót kell tartani az aktuális trendekkel. A fogorvostudomány az egyik leggyorsabban fejlődő ágazat az orvoslásban: a közelmúltban sok új anyag jelent meg például a dentoalveolaris sebészet területén (implantátumok, csontpótlók), valamint újszerű sebészeti technikákat is rendszeresen bevezetnek. Az innováció nyomon követése csak állandó továbbképzés mellett lehetséges, melynek köszönhetően a MindentMent nyugat-európai szintű ellátást biztosít például a gyors fejlődésnek indult minicsavar-rendszerek használatával, vagy a csontpótlás területén igénybe vehető legfrissebb módszerekkel (titánmembrán, humán csontpótló). "A diagnosztika területén is nagy előrelépések történtek, ma minden implantációt CT-felvétel alapján tervezünk meg, ami a korábbi gépparkkal elképzelhetetlen volt. Ezeket a technológiai fejlesztéseket teljes mértékben követjük és az elsők között alkalmazzuk" - hangsúlyozta az operatív igazgató.
A magánrendelők hazai úttörői voltak a fogászati klinikák, elsőként ezek váltak népszerűvé az állami egészségügy mellett. Ma már szinte minden terület telített a magánegészségügyben, mert nagyon sokan kiesnek az ellátásból. Nem azért mert nincs jogosultságuk, hanem azért, mert nem képes az egészségügy megfelelő időben és színvonalon ellátni az embereket - mondta el az igazgató. Egy modern, 21. századi magánklinika ismérveiként a korszerű diagnosztikát és műszerezettséget, a felkészült szakmai gárdát és a gyors ügyintézést nevezte meg az igazgató, melyek a MindentMent rendelő számára is iránymutatóak.
"Egyre több páciens érkezik hozzánk ajánlás útján, így nem kérdés, hogy fejlődni kell - mind a szakmai minőség, mind pedig a korszerű rendelők terén. 2017-ben a belvárosban nyílik meg az egyik új rendelőnk, ami a cég zászlóshajója lesz. Terveink szerint egy komoly szájsebészeti műtővel is rendelkezik majd, ahol nagyobb beavatkozásokra is lehetőség nyílik altatásban" - árulta el Aranyi Rita.
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső