Világsztár szörnyedt el a magyar kórháztól

HáziPatika

Egy forgatási baleset miatt az Uzsoki Kórházba szállították a Budapesten forgató Ruby Rose-t. A színésznőt megdöbbentette a kórház állapota.

Ruby Rose amerikai színésznő (Orange is the New Black)  éppen Budapesten forgatja legújabb filmjét, amelynek egyik akciójelenete közben lesérült - fülébe szorult a füldugó, amelyet a hangos zajok miatt kellett viselnie. Minderről Instagram-sztorijában számolt be, és azt is meglehetősen részletesen dokumentálta, ahogy az Uzsoki Kórházba kerülve ellátásra vár.

  • Egy szilikon füldugó szorult a fejembe, és azt hiszem, ez a legijesztőbb kórház, amit valaha is láttam.
  • Ha nem látnátok újra.... Remélem, a szerveim csodálatos emberekhez kerültek.
  • Segítség!
  • Édes istenem, mondd, hogy a tetanuszoltásom még véd engem!

A színésznő megdöbbent az Uzsoki Kórházban tapasztalt állapotokon, és másnap sem hagyta nyugodni a téma. Következő Instagram-sztorijaiban ugyanis arról írt, hogy megtudta, hogy az Uzsoki az egyik legjobb kórház az országban, és ezek alapján belegondolt, hogy milyen lehet a többi. A színésznő különféle nemzetközi oldalakon el is kezdett utánaolvasni a magyar egészségügy helyzetének.
Az Uzsoki az egyik legjobb kórház az országban
Az Uzsoki az egyik legjobb kórház az országban
Legújabb posztjából pedig úgy tűnik, hogy igencsak megérinthette a magyar egészségügy, mivel éppen arra ösztönzi követőit, hogy adjanak tippeket neki, hogyan tudna bármilyen apró formában segíteni a helyzeten.  Mint írta, nem kellene annyira komplex problémának lennie, mint amilyennek tűnik. 
Segíteni szeretne
Segíteni szeretne

Értékelje a cikket!

Hogy érzed magad? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzed magad?
Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapotod?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzed magad?
Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzed most magad fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzed magad?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső