Kórházakat ellenőrzött a miniszterelnök

Előzetes bejelentés nélküli ellenőrzést tartott a budapesti kórházakban Orbán Viktor miniszterelnök.

Elmaradhatnak a szóbeli érettségik - olvassa el e részleteket!

A miniszterelnök a Szent János Kórházban és annak Kútvölgyi úti telephelyén tartott ellenőrzést a koronavírus-helyzet felmérése érdekében. A látogatásról egy videót is megosztott a Facebook-oldalán - írta a koronavírus.gov.hu a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan tájékoztatására hivatkozva.

Fertőzöttekkel is beszélt

A kormányfő a kórházparancsnokkal és az intézményben dolgozó főorvosokkal egyeztetett az egészségügyi felszerelésekről, a rendelkezésre álló ágyak számáról és kihasználtságáról, valamint a lélegeztetőgépekkel való ellátottságról. Ezek az információk ugyanis nagyon fontosak a koronavírus okozta helyzetben.

Ezután személyesen is beszélt ápoltakkal - olyanokkal, akiknél már kimutatták a koronavírus-fertőzést, és olyanokkal is, akik kórházi karanténban vannak, de még nem bizonyosodott be róluk a fertőzöttség.

Védőruhára ragasztott mosolygós fotókkal próbálnak kedveskedni a betegeknek az amerikai orvosok - a részleteket társportálunk, az nlc.hu cikkében olvashatja el!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek, de csapadék nem várható. Délután folytatódik a napos idő, az időnként megnövekvő felhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben mérsékelt délnyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció