Egyedülálló magánkórház nyílik Budapesten

A már működő szakrendelő és sebészeti központ mellett százötven ágyas magánkórházzal bővül 2018-ban a Duna Medical Center. A Lechner Ödön fasoron épülő magánintézmény szinte a teljes szolgáltatási spektrumot lefedi majd, szívsebészeti beavatkozások és központi idegrendszeri műtétek elvégzésére is alkalmas lesz.

Közel hatszáz magánszemély és intézmény pályázott az Év magánrendelőjének idei megmérettetésére. Az Egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények közönségdíját ezúttal a Duna Medical Center vehette át, amely viszonylag fiatal intézményként is a legnépszerűbbnek bizonyult. A hazai magán-egészségügyi ellátás egyik legjobban felszerelt központja nem csupán modern orvosi műszereire, de a náluk dolgozó, világszínvonalat képviselő szakmai gárdára is büszke.
A Duna Medical Center szakrendelője és sebészeti központja tavaly júliusban nyitotta meg kapuit a Lechner Ödön fasoron. Közel 3000 négyzetméteres területen alakították ki szolgáltató központjukat, ahol teljes körű járóbeteg-ellátást, diagnosztikai szolgáltatásokat (röntgen, mammográfia, ultrahang, labordiagnosztika, illetve csontsűrűség mérés érhető el), egynapos sebészeti, valamint fekvőbeteg ellátást is kínálnak. "A beruházás 2015 februárjában kezdődött, és augusztus elsején nyithattuk meg a intézményünket. Jelenleg két műtőnk és tizenhárom betegágyunk van, ám a jövőben jelentősen bővül a keretünk" - mondta el a HáziPatika.com kérdésére Dr. Schiszler István, a Duna Medical Center szakrendelőjének és sebészeti központjának igazgatója.

Az Év magánrendelője 2016-os díjátadóján nyolc kategóriában hirdettünk győztest a szakmai zsűri, illetve a közönség szavazata alapján. A nyertesek névsorát és rövid nyilatkozatait az alábbi cikkünkben tekintheti meg!

Az intézmény szomszédságában (a Lechner Ödön fasor 5. szám alatt) a Duna Medical Center megkezdte saját kórháza felépítését is, amely a tervek szerint 2017 év végére készül el, 2018 elején pedig már az első betegeit is fogadhatja. Ez lesz az első olyan magyarországi magán-egészségügyi intézmény, amely programozott műtéti beavatkozásokat és kezeléseket kínál majd szinte valamennyi orvosi szakterületen: "Hazánkban egyedülálló módon ez a magánkórház szinte a teljes szolgáltatási spektrumot lefedi majd, az összes nagyobb szakma komplex beavatkozásai elérhetőek lesznek. A tervek szerint radiológiai vizsgálatokat, koronária-gráfiát, szívsebészeti beavatkozásokat és központi idegrendszeri műtéteket is elvégzünk majd. Ilyen komplexitású magánintézmény még nem működött az országban" - árulta el Dr. Schiszler István. Az új létesítményben 150 betegággyal, kilenc műtővel, összesen 14 ágyas felnőtt és gyermek intenzív osztályokkal, laborral és modern diagnosztikai részlegekkel segítik majd a betegek gyógyulását és az orvosok munkáját - emelte ki az igazgató.
Az Egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények közönségdíját a Duna Medical Center vehette át

Az Egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények közönségdíját a Duna Medical Center vehette át

"A már működő szakrendelőnkben és sebészeti központunkban a technikai felszereltség a modern kor minden kívánalmának megfelel, de emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a humán területen is kimagasló minőséget nyújtsunk. Egy profi csapat állt össze a páciensek ellátására" - folytatta. Orvosaik és konzulenseik elismert szakemberek, több közülük külföldről tért vissza, hogy a Duna Medical Centerben folytassák karrierjüket. Így világszínvonalú ellátást nyújtanak a páciensek számára - hangsúlyozta az igazgató.
Számos egyéb intézkedéssel is javítani kívánja szolgáltatásai minőségét az intézmény. Ennek érdekében a betegek elégedettségét is rendszeresen mérik. "Ügyfeleink szinte kivétel nélkül elégedettek a szolgáltatásaink minőségével, a pozitív visszajelzések aránya 90 százalék feletti. Ám nem ülünk a babérjainkon, a páciensektől kapott visszajelzések alapján folyamatosan fejlődni szeretnénk" - hangsúlyozta Dr. Schiszler István.
Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső