Egyedülálló magánkórház nyílik Budapesten

A már működő szakrendelő és sebészeti központ mellett százötven ágyas magánkórházzal bővül 2018-ban a Duna Medical Center. A Lechner Ödön fasoron épülő magánintézmény szinte a teljes szolgáltatási spektrumot lefedi majd, szívsebészeti beavatkozások és központi idegrendszeri műtétek elvégzésére is alkalmas lesz.

Közel hatszáz magánszemély és intézmény pályázott az Év magánrendelőjének idei megmérettetésére. Az Egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények közönségdíját ezúttal a Duna Medical Center vehette át, amely viszonylag fiatal intézményként is a legnépszerűbbnek bizonyult. A hazai magán-egészségügyi ellátás egyik legjobban felszerelt központja nem csupán modern orvosi műszereire, de a náluk dolgozó, világszínvonalat képviselő szakmai gárdára is büszke.
A Duna Medical Center szakrendelője és sebészeti központja tavaly júliusban nyitotta meg kapuit a Lechner Ödön fasoron. Közel 3000 négyzetméteres területen alakították ki szolgáltató központjukat, ahol teljes körű járóbeteg-ellátást, diagnosztikai szolgáltatásokat (röntgen, mammográfia, ultrahang, labordiagnosztika, illetve csontsűrűség mérés érhető el), egynapos sebészeti, valamint fekvőbeteg ellátást is kínálnak. "A beruházás 2015 februárjában kezdődött, és augusztus elsején nyithattuk meg a intézményünket. Jelenleg két műtőnk és tizenhárom betegágyunk van, ám a jövőben jelentősen bővül a keretünk" - mondta el a HáziPatika.com kérdésére Dr. Schiszler István, a Duna Medical Center szakrendelőjének és sebészeti központjának igazgatója.

Az Év magánrendelője 2016-os díjátadóján nyolc kategóriában hirdettünk győztest a szakmai zsűri, illetve a közönség szavazata alapján. A nyertesek névsorát és rövid nyilatkozatait az alábbi cikkünkben tekintheti meg!

Az intézmény szomszédságában (a Lechner Ödön fasor 5. szám alatt) a Duna Medical Center megkezdte saját kórháza felépítését is, amely a tervek szerint 2017 év végére készül el, 2018 elején pedig már az első betegeit is fogadhatja. Ez lesz az első olyan magyarországi magán-egészségügyi intézmény, amely programozott műtéti beavatkozásokat és kezeléseket kínál majd szinte valamennyi orvosi szakterületen: "Hazánkban egyedülálló módon ez a magánkórház szinte a teljes szolgáltatási spektrumot lefedi majd, az összes nagyobb szakma komplex beavatkozásai elérhetőek lesznek. A tervek szerint radiológiai vizsgálatokat, koronária-gráfiát, szívsebészeti beavatkozásokat és központi idegrendszeri műtéteket is elvégzünk majd. Ilyen komplexitású magánintézmény még nem működött az országban" - árulta el Dr. Schiszler István. Az új létesítményben 150 betegággyal, kilenc műtővel, összesen 14 ágyas felnőtt és gyermek intenzív osztályokkal, laborral és modern diagnosztikai részlegekkel segítik majd a betegek gyógyulását és az orvosok munkáját - emelte ki az igazgató.
Az Egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények közönségdíját a Duna Medical Center vehette át

Az Egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények közönségdíját a Duna Medical Center vehette át

"A már működő szakrendelőnkben és sebészeti központunkban a technikai felszereltség a modern kor minden kívánalmának megfelel, de emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a humán területen is kimagasló minőséget nyújtsunk. Egy profi csapat állt össze a páciensek ellátására" - folytatta. Orvosaik és konzulenseik elismert szakemberek, több közülük külföldről tért vissza, hogy a Duna Medical Centerben folytassák karrierjüket. Így világszínvonalú ellátást nyújtanak a páciensek számára - hangsúlyozta az igazgató.
Számos egyéb intézkedéssel is javítani kívánja szolgáltatásai minőségét az intézmény. Ennek érdekében a betegek elégedettségét is rendszeresen mérik. "Ügyfeleink szinte kivétel nélkül elégedettek a szolgáltatásaink minőségével, a pozitív visszajelzések aránya 90 százalék feletti. Ám nem ülünk a babérjainkon, a páciensektől kapott visszajelzések alapján folyamatosan fejlődni szeretnénk" - hangsúlyozta Dr. Schiszler István.

Értékelje a cikket!

További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső