Csodálatos módon tisztelegnek az ápolók előtt

HáziPatika

New York egyik épületén hatalmas és lélegzetelállítóan látványos festmény jelent meg, amellyel az egészségügyi dolgozók áldozatos munkája előtt tisztelegnek.

Erre figyel egy orvos vásárlás előtt, közben és után

Dr. Taylor-Pilarski louisville-i családorvos rendkívül körültekintően jár el, ha el kell mennie a boltba. Azt mondja, a koronavírus-járvány miatt muszáj a legalapvetőbb tevékenységeket is teljesen újragondolni. Korábbi cikkünkből kiderül, mit hogyan csinál, tanácsai pedig mindenki számára hasznosak lehetnek.

Nem kérdés, hogy a koronavírus elleni küzdelem legnagyobb hősei azok az orvosok, nővérek és más dolgozók, akik a kórházakban, rendelőkben napról napra, fáradtságot félretéve helytállnak. Sajnos ezzel együtt ők vannak a legnagyobb veszélyben, hiszen folyamatosan ki vannak téve afertőzéslehetőségének. Nem csoda, hogy az eddigi adatok szerint már közel 100 ezer egészségügyi alkalmazott kapta el a koronavírust. 

Éppen ezért - bár nem lehet eléggé megköszönni a munkájukat - rengeteg csodás kezdeményezés született, amivel előttük tisztelegnek. A legújabb Tristan Eaton, amerikai festő munkája: egy szájmaszkos ápoló óriási képe, amely a "Most és Mindörökké" címet kapta. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tristan Eaton (@tristaneaton) által megosztott bejegyzés, Máj 6., 2020, időpont: 3:38 (PDT időzóna szerint)

A New Yorkban, egész pontosan a Nyolcadik sugárút és 34. utca kereszteződésénél található festmény a Montefiore Kórházakkal közös kampány része, amelyet az Ápolók Nemzetközi Hete kapcsán indítottak. Ezzel egy időben egy megható kisfilmet is bemutattak, amely szintén az ápolók példátlan küzdelmének állít emléket:

A legutóbbi adatok szerint az Egyesült Államokban közel másfél millió embernél diagnosztizálták a koronavírus-fertőzést, közülük 85 ezren hunytak el a betegség következtében. A legsúlyosabban érintett állam jelenleg New York 350 ezer beteggel. 

Forrás: 6sqft
Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső