2-3 hónapot kell várni hasi ultrahangra

HáziPatika

Egy újbudai szakrendelőbe két-három hónapra, "talán februárra" tudnak időpontot adni hasi ultrahangra.

Az RTL Klub Híradója még augusztus elején számolt be arról,  hogy fél évet kell várni a budapesti 11. kerületi Szent Kristóf szakrendelőben ultrahang-vizsgálatra, mert nincs elég szakorvos. Akkor a csatrona megkeresésére a kormányhivatal azt ígérte, intézkednek és akár más szolgáltatókat is kijelölnek a kerületieknek. A stáb most ismét időpontot akart kérni,  ám azt a választ kapták, hogy csak két-három hónap múlva tudnak adni, talán februárra.

"Fel tudjuk venni a várólistára és január-februárra lesznek helyek" - válaszolták a riporternek, mikor telefonon próbált meg időpontot kérni. "Orvos kéne, nem oldódott meg semmi" - érkezett a válasz arra, hogy a kormányhivatal megoldást ígért.  A riport szerint jelenleg azok kapnak időpontot, akik májusban jelentkeztek.

A betegeknek kell vinni kötszert az ügyeletre - korábbi cikkünkért kattintson!

A műsorban az is elhangzott, hogy a kormányhivatal szerint nem állapítottak meg olyan körülményt, ami miatt intézkedniük kellett volna, az újbudai önkormányzat pedig úgy nyilatkozott, hogy egyedül a hasi ultrahangra kell várakozni, és már ennek megoldása is "folyamatban van".


Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Kapcsoldó és aktuális cikkek
Olvassa el aktuális cikkeinket
Miért hajlamosak hízásra a nők 40 felett?Változókor

Miért hajlamosak hízásra a nők 40 felett? A gyakran emlegetett változókor sok nőt aggodalommal tölt el. Az ekkor zajló hormonális átállás okozta testi és lelki tünetek - köztük a mérsékelt súlygyarapodás - azonban természetesnek számítanak, ám kis odafigyeléssel enyhíthetők, sőt elkerülhetők.

Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

BNO kereső

VAGY

Ha az ismert BNO-kódot beírja a keresőbe, megtudhatja a hozzá tartozó betegség nevét. Ha a BNO kódra kiváncsi, akkor a betegség elnevezését kell a keresőbe írni. A BNO kód formátuma: egy betű és négy számjegy.

Gyógyszerkereső