Kutyák és görények is bemehetnek a Decathlonba

Továbbra sem hozhatók be az áruházba madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok, például disznók vagy tevék.

"Közhírré tétetik, hogy egy hosszabb, sikerrel zárult tesztidőszak után mi is megnyitjuk áruházaink kapuját négylábú barátaink előtt" – olvasható a Decathlon Facebook oldalán.

Az áruház területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb házi kedvencek is beléphetnek. A kutyáknak itatóedény áll rendelkezésre a bejáratnál.

Kutyákat pórázon lehet bevinni az áruházba. A kép illusztráció. Fotó: Getty Images
Kutyákat pórázon lehet bevinni az áruházba. A kép illusztráció. Fotó: Getty Images

A kutyák nem szaladgálhatnak szabadon az áruházakban, pórázon kell lenniük. A macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok pedig kifejezetten erre a célra megfelelő, speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be.

Továbbra sem hozhatók be az áruházba madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok, például disznók vagy tevék.

Hozzáteszik: az áruház fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, akár szakember segítségével ellenőrizze a kutya oltási könyvét/útlevelét és az azonosító chip meglétét.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +0, +5 °C
Minimum: -6, -1 °C

A változóan felhős időben hó, havas eső, eső egyaránt előfordulhat. Erős lesz a délnyugatira forduló szél, 0, 5 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn kettősfronti hatás érvényesül. Az arra érzékenyeknél fejfájás, migrén léphet fel, az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatnak. Az ízületi panaszok sem mérséklődnek számottevően, különösen reggel kell erős fájdalmakra készülni. Többen álmosak, fáradékonyak is lehetnek, csökken a koncentráló- és a teljesítőképesség. Nagy a megfázásveszély, és a körülmények ismét kedveznek a kórokozók terjedésének is. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: