Termékajánló

A drogériák, gyógyszertárak és a boltok kozmetikai részlegein roskadoznak a polcok a különböző készítményektől. Termékválasztónk segít eligazodni, hogy jól dönthessen: melyik Eucerin termék illik önhöz leginkább. Válassza ki a lenyitható menüből a főbb termékcsoportokat, és tekintse meg a széles választékot!

TISZTÁLKODÓSZEREK

HIDRATÁLÓ ÁPOLÁS NORMÁL, ÉRZÉKENY BŐRRE

Eucerin® AQUAPORIN ACTIVE FRISSÍTŐ TUSFÜRDŐ 400 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3035 Ft
Természetazonos glüko-glicerol hatóanyagával aktiválja a bőr hidratáló hálózatának (aquaporin csatornák) működését, ezáltal bőrünk optimális hidratáltságot kap. A lágyan habzó tusfürdő gyengéden tisztítja és felfrissíti a bőrt. Használatával a bőr nem szárad ki gyakori mosakodás esetén sem. Hatékonyságát érzékeny bőrön is tesztelték. Illatanyagot tartalmaz.

ÉRZÉKENY, KISZÁRADÁSRA HAJLAMOS BŐRRE

Eucerin® pH5 FOLYÉKONY MOSAKODÓSZER 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2010 Ft
Eucerin® pH5 FOLYÉKONY MOSAKODÓSZER 400 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3035 Ft
Az egész testfelület tisztítására alkalmas szappanmentes mosakodószer. Hatóanyagai segítenek a bőr fiziológiás pH-értékének visszaállításában és fenntartásában, elősegítik a bőr saját enzimjeinek aktivitását. Használatával a bőr simává és rugalmassá válik. Színezőanyag-mentes.

Eucerin® pH5 BŐRKÍMÉLŐ TUSFÜRDŐ 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 1955 Ft
Az egész testfelület tisztítására alkalmas, alkálikus vegyhatású szappanvegyületektőlmentes, bőrkímélő tusfürdő. Ez a könnyen habzó tusfürdő pH5 citrát-puffer és kíméletes tensid hatóanyagaival segít megőrizni az érzékeny bőr vízmegtartó képességét. Használatával a bőr selymesen puhává és rugalmassá válik. Színezőanyag-mentes.

OLAJOS TISZTÁLKODÓSZEREK

ÉRZÉKENY, SZÁRAZ BŐRRE

Eucerin® pH5 OLAJFÜRDŐ 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2725 Ft
Különösen ajánlott csecsemők és kisgyermekek fürdetésére.Megakadályozza, hogy fürdéskor a bőr kiszáradjon. Használata során a víz keménységét oldja, így a víz szárító hatását csökkenti. A bőrre kerülve vékony lipidfilmréteget képez, amely megvédi az érzékeny bőrt a kiszáradástól. Színezőanyag- és tartósítószer-mentes.

Eucerin® pH5 OLAJTUSFÜRDŐ 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2840 Ft
Eucerin® pH5 OLAJTUSFÜRDŐ 400 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4720 Ft
Kisbabák érzékeny bőrének kíméletes tisztítására is ajánlott. Kíméletesen tisztítja a bőrt, és pótolja a mosakodás során elvesztett zsírokat. Bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. Magas növényiolaj-tartalma a termék használata után a bőrfelszínen vékony lipidfilmréteget alakít ki, ami regenerálja a bőr természetes hidrolipid köpenyét, ezáltal fokozva a bőr saját enzimjeinek aktivitását. Színezőanyag- és tartósítószer-mentes.

SZÉLSŐSÉGESEN SZÁRAZ, VISZKETŐ ÉS ALLERGIÁRA HAJLAMOS BŐRRE

Eucerin® ATOPICONTROL LIPID-OLAJTUSFÜRDŐ 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3005 Ft
Alkalmazható tusoláskor, illetve kádban való fürdéskor. Csecsemők, kisgyermekek fürdetéséhez, továbbá nagyon száraz, berepedezett, hámló bőr, illetve orvosi terápia kiegészítésére (ekcéma, pikkelysömör) is alkalmazható.
Csillapítja a viszketést. Csökkenti a bőr feszülő érzetét. Nem tartalmaz alkálikus hatású szappanvegyületeket. Illat-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes.

HAJÁPOLÁS

ÉRZÉKENY, SZÁRAZ FEJBŐRRE

Eucerin® pH5 KÍMÉLŐ SAMPON 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2330 Ft
Lehetővé teszi a haj és az érzékeny, száraz fejbőr mindennapos tisztítását anélkül, hogy kiszárítaná a fejbőrt és a hajszálakat. Hatóanyag komplexével támogatja az érzékeny fejbőr természetes védekező képességét. Kondícionálja, regenerálja a hajszálakat. Színezőanyag- és tartósítószer-mentes.

KORPÁS FEJBŐRRE

Eucerin® KORPÁSODÁS ELLENI SAMPON 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2945 Ft
Speciálisan az érzékeny, korpásodásra hajlamos fejbőr igényeinekmegfelelően fejlesztették ki. Alkalmas bármelyféle korpás fejbőr gyakori mosására. Szabadalmaztatott össszetevője a 3,5%-os Azol-Aktív Depot, amely a climbazol, octopirox és polidocanol hatóanyagok kombinációjából áll. A climbazol eltünteti a korpát, meggátolja a korpaképződést. Az octopirox hosszan tartóan megakadályozza a korpa újraképződését. A polidocanol mérsékli a fejbőr irritációját és viszketését. Illat-, színezőanyag- és parabenmentes.

SZÁRAZ, NAGYON SZÁRAZ FEJBŐRRE

Eucerin® 5% UREA SAMPON 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2745 Ft
A száraz, viszkető fejbőr és a száraz haj mindennapos tisztítására. Segít megakadályozni a fejbőr kiszáradását, polidocanol tartalma megnyugtatja a viszkető fejbőrt. A száraz, igénybevett haj lágy, finom tapintásúvá válik.
A bőrirritáció elkerülése érdekében a termék nem tartalmaz alkálikus hatású szappanvegyületeket. Gyermekek 3 éves kortól használhatják a terméket. Illat- és színezőanyag-mentes.

TESTÁPOLÁS

HIDRATÁLÓ ÁPOLÁS NORMÁL, ÉRZÉKENY BŐRRE

Eucerin® AQUAPORIN ACTIVE FRISSÍTŐ TESTÁPOLÓ 400 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4835 Ft
Eucerin® AQUAPORIN ACTIVE FRISSÍTŐ TESTÁPOLÓ BALZSAM 400 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4835 Ft
A termékeket úgy fejlesztették ki, hogy optimális, hosszantartó és intenzív hidratáltságot nyújtsanak a bőr számára.
A testápoló és a testápoló balzsam természetazonos glüko-glicerol hatóanyaga aktiválja a bőr hidratáló hálózatának (aquaporin csatornák)működését,mely által bőrünk optimális hidratáltságot kap. A termékek használatával bőre felfrissül és intenzíven hidratált lesz.Használjaminden nap az egészségesen ragyogó bőrért. A termékek hatékonyságát érzékeny bőrön is tesztelték. Illatanyagot tartalmaz.

ÉRZÉKENY, KISZÁRADÁSRA HAJLAMOS BŐRRE

Eucerin® pH5 INTENZÍV TESTÁPOLÓ 200ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2800 Ft
Eucerin® pH5 INTENZÍV TESTÁPOLÓ 400ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4835 Ft
Támogatja az érzékeny bőr természetes védekező képességét. A pH5 citrát-puffer, dexpanthenol és glicerin hatóanyagainak speciális kombinációjával aktiválja a bőr saját enzimjeit, és erősíti a bőr természetes vízmegkötő képességét, fokozza rugalmasságát. Könnyen beszívódik, hosszantartóan hidratálja a bőrt. Színezőanyagmentes.

SZÉLSŐSÉGESEN SZÁRAZ, VISZKETŐ, FESZÜLŐ BŐRRE

Eucerin® COMPLETE REPAIR 5% UREA TESTÁPOLÓ 250 ml
Ajánlott fogyasztói ár:4055 Ft
Eucerin® COMPLETE REPAIR 10% UREA TESTÁPOLÓ 250 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4430 Ft
A megújult urea hatóanyag-kombináció hatékonyan veszi fel a harcot a bőrszárazságot kiváltó fő okok ellen.
A termékek természetes hidratáló faktorokat, ceramidot és aquaporin technológiát tartalmaznak. A hatóanyagok hatására a bőr száraz, durva és viszkető érzése csökken. A bőrbarrier funkció javul, ezáltal a bőr kevesebb nedvességet veszít. Az aquaporin technológia segítségével pedig a bőr a mélyebb, epidermális rétegekben is jól hidratálttá válik. A bőrbarrier funkció helyreáll és a bőrmegfelelően hidratált lesz. A termékek használatával a bőr puhává, bársonyos tapintásúvá válik. Mindkét termék illatanyag- és parabenmentes.

Eucerin® ATOPICONTROL 12% OMEGA ZSÍRSAVAS TESTÁPOLÓ 250 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6175 Ft
Magas omega-6 zsírsav tartalma révén helyreállítja a bőr károsodott barrier funkcióját. A száraz, repedezett bőrt simává teszi.Mérsékli a gyulladást, csökkenti a bőr vörösségét. Csecsemők, gyermekek bőrének ápolására, illetve orvosi terápia kiegészítésére (ekcéma) is alkalmas. Illat-, színezőanyag-mentes.

BŐRFESZESÍTŐ ÁPOLÁS

Eucerin® BŐRÁPOLÓ OLAJ 125 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4065 Ft
Jelentősen javítja a bőr rugalmasságát, elsősorban terhességi csíkok megelőzésére és a már kialakult csíkok elhalványítására ajánlott termék. 100% növényi eredetű olajok, mint a napraforgómag, jojoba- és mandulaolajok kivonatát tartalmazza. Terhesség ideje allatt is használható. Paraffin-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes.

BŐRÁPOLÁS A KÜLSŐ HATÁSOKNAK ERŐSEN KITETT BŐRFELÜLETEKEN

ÉRZÉKENY, KISZÁRADÁSRA HAJLAMOS BŐRRE

Eucerin® pH5 INTENZÍV KRÉM 75ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2975 Ft
A száraz, érzékeny bőr ápolására, védelmére szolgál, elsősorban az arcon és a kezeken, de a test bármely területén alkalmazható. Hatóanyagaival aktiválja a bőr saját enzimjeit, ezáltal segíti a bőr természetes védekező képességét. Hatékonyan regenerálja az érzékeny bőrt. Színezőanyag-mentes.

SZÉLSŐSÉGESEN SZÁRAZ, VISZKETŐ, FESZÜLŐ BŐRRE

Eucerin® ATOPICONTROL 12% OMEGA ZSÍRSAVAS KRÉM 75 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3640 Ft
Magas omaga-6 zsírsav tartalma révén helyreállítja a bőr károsodott barrier funkcióját. Alkalmazása kisebb bőrfelületeken ajánlott (kéz, láb, arc). Csökkenti a bőr vörösségét, mérsékli a viszketést. Csecsemők, gyermekek bőrének ápolására, illetve orvosi terápia kiegészítésére (ekcéma) is alkalmazható. Illat-, színezőanyag-mentes. Parabenmentes.

KÉZÁPOLÁS

ÉRZÉKENY, SZÁRAZ BŐRRE

Eucerin® pH5 KÉZKRÉM 75 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 1580 Ft
Tökéletesen ápolja a kéz érzékeny bőrét. Hosszantartóan hidratál és könnyen beszívódik, nemhagy zsíros tapintatot. Színezőanyag-mentes.

SZÁRAZ, NAGYON SZÁRAZ BŐRRE

Eucerin® 5% UREA KÉZKRÉM 75 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2030 Ft
A különösen száraz, kirepedezett kéz bőrének mindennapos ápolására. Ajánlott az igénybevett kéz, pl. gyakori vízzel való érintkezés okozta bőrszárazság csillapítására. Hosszan tartó bőrnyugtató és ápoló hatású. Használatával a száraz, berepedezett bőr sima, lágy tapintásúvá válik. A könnyen, gyorsan beszívódó krémsegítmegőrizni bőre nedvességtartalmát. A kézkrém nem hagy zsíros tapintatot. Illat- és színezőanyag-mentes.

LÁBÁPOLÁS

Eucerin® 10% UREA LÁBÁPOLÓ KRÉM 100 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3080 Ft
A szélsőségesen száraz, durva és kirepedezett lábak bőrének ápolására szolgál. Bőrkeményedés, illetve cipőnyomás helyén is kiválóan alkalmazható. Orvosi terápia kiegészítésére (ekcéma, pikkelysömör) is alkalmas. Cukorbetegek is használhatják. Védelmet nyújt a bőrkeményedés ellen. Illat-, színezőanyag-mentes. Parabenmentes.

AJAKÁPOLÁS

Eucerin® pH5 LIP AKTÍV AJAKÁPOLÓ 4,8 g
Ajánlott fogyasztói ár: 790 Ft
E-vitamin-,méhviasz-, jojoba- és pálmaolaj-tartalmával ápolja, hidratálja és védi az ajkakat. 3%-os dexpanthenol tartalmának köszönhetően regenerálja a repedezett, érzékeny ajkakat. 6-os UVB fényvédő faktorral védi az ajkakat a napfény károsító hatásával szemben. Illat-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes.

DEZODORÁLÁS

Eucerin® GOLYÓS DEZODOR ÉRZÉKENY BŐRRE 50ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2245 Ft
24 órás védelem az izzadás és a kellemetlen testszag kialakulása ellen. Különösen bőrbarát, rendkívül jól tolerálható termék. Nem irritálja a hónalj érzékeny bőrét. Alkohol- és illatanyagmentes.

Eucerin® IZZADÁSGÁTLÓ GOLYÓS DEZODOR 50ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2245 Ft
48 órás védelemaz izzadás és a kellemetlen testszag kialakulása ellen.Használható érzékeny vagy borotvált bőrfelületen is. Kellemes, unisex illatú termék, melyet nők és férfiak is használhatnak. Alkoholmentes.

Eucerin® INTENZÍV IZZADÁSGÁTLÓ PUMPÁS SPRAY 30ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2715 Ft
72 órás védelem az izzadás és a kellemetlen testszag kialakulása ellen. Segít csökkenteni az erős, intenzív izzadást. Megbízható védelmet nyújt nők és férfiak számára egyaránt. Alkoholmentes.

ARCTISZTÍTÁS

Eucerin® DERMATOCLEAN KÍMÉLŐ ARCTISZTÍTÓ TEJ SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3055 Ft
Hatékony, kíméletes arctisztítást biztosít gyengéden ápoló, természetazonos összetételének köszönhetően. Eltávolítja a sminket és védelmet nyújt az arcbőr kiszáradása ellen. Az arcbőr tiszta, üde és puha tapintásúvá válik. Hagyja a bőrt lélegezni és optimálisan előkészíti az arcápoló használatára. Hatékonyságát érzékeny arcbőrön tesztelték. Illatanyagmentes.

Eucerin® DERMATOCLEAN FRISSÍTŐ ARCTISZTÍTÓ ZSELÉ NORMÁL, VEGYES BŐRRE 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3055 Ft
Hatékony, kíméletes arctisztítást biztosít természetazonos összetételének köszönhetően. Eltávolítja a sminket és hidratálja az arcbőrt. Az arcbőr tiszta, üde és friss érzetűvé válik. Hagyja a bőrt lélegezni és előkészíti az arcápoló használatára. Hatékonyságát érzékeny arcbőrön is tesztelték. Illatanyagmentes.

Eucerin® DERMATOCLEAN ARCTISZTÍTÓ TONIK 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3055 Ft
Hatékony, mégis kíméletes tonizálást biztosít természetazonos összetételének köszönhetően. Arctisztítást követően hidratálja az arcbőrt. Az arcbőr tiszta, friss és ragyogó lesz.Hagyja a bőrt lélegezni és egyben előkészíti azt az arcápoló használatára. A termék hatékonyságát érzékeny arcbőrön is tesztelték. Illatanyagmentes.

MITESSZERES, PATTANÁSRA HAJLAMOS ARCBŐRRE

Eucerin® DERMOPURIFYER MÉLYTISZTÍTÓ ARCLEMOSÓ ZSELÉ 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár:3160 Ft
Eltávolítja a bőrfelszínen lévő faggyúfelesleget, sminket és egyéb szennyeződéseket. Alkálikus szappanvegyületektőlmentes formulája 6%-os Ampho-Tensid hatóanyagkomplexet tartalmaz, amelynek köszönhetően bőrbarát és hatékony arctisztítást tesz lehetővé. Antibakteriális hatású. Illat-, színezőanyag-mentes és parabenmentes.

Eucerin® DERMOPURIFYER MÉLYTISZTÍTÓ ARCRADÍR 100 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2580 Ft
Amitesszeres, pattanásra hajlamos bőr akármindennapos tisztítására ajánlott. Kitisztítja az elzáródott pórusokat. A termékben található mikroszemcsék egyenletesebbé teszik a bőrfelszínt. Antibakteriális hatású tejsavtartalmával megakadályozza az újabb mitesszerek, pattanások kialakulását.

Eucerin® DERMOPURIFYER MÉLYTISZTÍTÓ ARCTONIK 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3160 Ft
Kitisztítja az elzáródott pórusokat. Aktív hatóanyagként 2%-os tejsav tartalmávalmegakadályozza az újabbmiteszszerek kialakulását. A tág pórusokat összehúzza, rendszeres használatával az arcbőr láthatóan tisztábbá válik. Színezőanyag-mentes.

Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosó 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3190 Ft
Használata kényelmes, mivel egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket és egyben tonizál is. Hatékony, mégis kíméletes tisztító hatóanyagokat és természetes hidratáló összetevőket tartalmaz.
Alkohol-, illatanyag- és színezőanyag-mentes. Parabenmentes.

ARCÁPOLÁS

HIDRATÁLÓ ÁPOLÁS

Eucerin® AQUAPORIN ACTIVE HIDRATÁLÓ ARCKRÉM NORMÁL, VEGYES BŐRRE 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4025 Ft
Intenzíven hidratálja az arcbőrt, még a mélyebb, epidermális rétegekben is. A termék használatával a bőr üde, puha és selymes tapintásúvá válik. Érzékeny bőrre is használható. Az arckrém könnyen, gyorsan beszívódik és nem mitesszerképző. Illatanyagot tartalmaz.

Eucerin® AQUAPORIN ACTIVE HIDRATÁLÓ ARCKRÉM SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4025 Ft
A száraz arcbőr optimális hidratálására kifejlesztett arcápoló. Használata segít a bőr mélyebb, epidermális rétegeiben is fokozni az arcbőr hidratáltságát, ezáltal a bőr puha és kellemes tapintásúvá válik. Az arckrém könnyen, gyorsan beszívódik, nem hagy maga után zsíros tapintatot. Nem mitesszerképző. Illatanyagmentes.

Eucerin® AQUAPORIN ACTIVE HIDRATÁLÓ ARCKRÉM NORMÁL BŐRRE UV-SZŰRŐVEL FF15 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár:4200 Ft
Az intenzív hidratáló hatás mellett megbízható UVA/UVB-fényvédelmet nyújt az arcbőr számára. Az arckrém hidratáló hatása a bőr mélyebb, epidermális rétegeiben is érvényesül. Használatával az arcbőr üde, puha és selymes tapintásúvá válik. Érzékeny bőrre is használható. Könnyen, gyorsan beszívódik és nem mitesszerképző. Illatanyagot tartalmaz.

ÉRZÉKENY, KIPIROSODÁSRA HAJLAMOS ARCBŐRRE

Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4990 Ft
Bőrnyugtató hatású arcápoló. A termék egy speciális, kifejezetten bőrpírra, hirtelen kipirosodásra, rosaceára hajlamos arcbőrre kifejlesztett arcápoló. SymSitive hatóanyaga az irritáció csökkentésében nyújt segítséget, licochalcone A hatóanyaga pedig segít a bőr pirosságát hatékonyan csökkenteni. A bőr megnyugszik és csökken az irritáció érzése.
A termék tartósítószer-, paraben-, paraffin-, illatanyag-, és alkoholmentes.

Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló (25-ös fényvédő faktorral) 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4990 Ft
Zöld pigmented tartalmazó színsemlegesítő nappali arcápoló 25-ös fényvédő faktorral. A termék egy speciális, kifejezetten bőrpírra, hirtelen kipirosodásra, rosaceára hajlamos arcbőrre kifejlesztett arcápoló.
A termék tartósítószer-, paraben-, paraffin-, illatanyag-, és alkoholmentes.

HIPERÉRZÉKENY ARCBŐR

Eucerin® UltraSENSITIVE Arcápoló száraz bőrre 50ml (pumpás adagoló)
Ajánlott fogyasztói ár: 5190 Ft
Érzékeny, nagyon érzékeny bőrre ajánlott bőrgnyugtató hatású arcápoló. Speciális hatóanyag-tartalmának köszönhetően a bőr irritáció érzete csökken, az arcápoló hosszú távú ápolást és bőrnyugtatást eredményez.
Tartósítószer-, paraben-, paraffin-, illatanyag-, alcohol-, színezőanyag- és emulgeálószer-mentes.

Eucerin® UltraSENSITIVE Arcápoló normál, vegyes bőrre 50 ml (pumpás adagoló)
Ajánlott fogyasztói ár: 5190 Ft
Érzékeny, nagyon érzékeny bőrre ajánlott bőrgnyugtató hatású arcápoló. Speciális hatóanyag-tartalmának köszönhetően a bőr irritáció érzete csökken, az arcápoló hosszú távú ápolást és bőrnyugtatást eredményez.
Tartósítószer-, paraben-, paraffin-, illatanyag-, alcohol-, színezőanyag- és emulgeálószer-mentes.

SZÁRAZ, FESZÜLŐ, HÁMLÁSRA HAJLAMOS ARCBŐRRE

Eucerin® 5% UREA NAPPALI ARCKRÉM 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 2965 Ft
Védi az arcbőrt az időjárás káros hatásaival szemben.Orvosi terápia kiegészítésére (ekcéma, pikkelysömör) is alkalmas. Férfiak száraz arcbőrének ápolására is alkalmazható, akár borotválkozás után is. Lágy, gyorsan beszívódó krém, azonnali hidratáltságot nyújt az arcbőrnek, és csökkenti a bőr feszülő érzését. Az emulzió intenzíven hidratáló és védő hatású. Nem mitesszerképző. „Olaj-a-vízben” típusú emulzió. Illat-, színezőanyag-mentes.

Eucerin® 12% OMEGA ZSÍRSAVAS ARCKRÉM 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3305 Ft
A száraz, kipirosodott arcbőr mindennapos ápolására. Az arckrém ligetszépemag-olajból és szőlőmagolajból nyertmagas koncentrációjú omega-6 zsírsavat tartalmaz, mely a gyulladáscsökkentő licochalcone-al kombinálva segít csökkenteni a száraz, kipirosodott arcbőr kellemetlen érzését. A gyorsan beszívódó "olaj-a-vízben" típusú emulzió segít enyhíteni a száraz arcbőr feszülő érzetét. Csökkenti az arcbőr szárazság okozta kipirosodását. Az arcbőr sima, puha tapintásúvá válik. Csecsemők, gyermekek bőrének ápolására is alkalmas. Ideális make-up alá, kontaktlencsét viselők is használhatják. Illat- és színezőanyag-mentes.

PIGMENTFOLTOK CSÖKKENTÉSÉRE

Eucerin® Even Brighter nappali arckrém (30-as fényvédő faktorral) 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6990 Ft
Az arckrém bőrbarát B-Resorcinol hatóanyag-tartalm segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét. Az arckrém 30-as fényvédő faktorral hatékony védelmet nyújt az újabb pigmentfolok kialakulása ellen és egyben óvja a bőrt az idő előtti látható bőröregedés ellen. A termék 4 hetes rendszeres használata után a bőr színe egyenletesebbé válik, tónusa ragyogóbb lesz alap bőrszíntől függetlenül. A termék parabenmentes.

Eucerin® Even Brighter éjszakai arckrém 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7290 Ft
Az arckrém bőrbarát B-Resorcinol hatóanyag-tartalm segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét. Dexpanthenol-tartalma segíti a bőrregenerációt az éjszaka folyamán. A termék 4 hetes rendszeres használata után a bőr színe egyenletesebbé válik, tónusa ragyogóbb lesz alap bőrszíntől függetlenül. Parabenmentes

Eucerin® Even Brighter korrektor stift 5 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4590 Ft
Az UV-sugárzás, a hormonális változások és az oxidatív stress a bőr túlzott melanin termeléséhez vezet. Pigmentációs foltok, sötét elszíneződések, öregedési foltok és szeplők alakulhatnak ki.
Az Even Brighter korrektor stift bőrbarát, magas koncentrációjú B-resorcinol hatóanyaga segít csökkenteni a melanin termelést és egyenletesebbé tenni a bőr színét.
Illatanyag- és parabenmentes

ARCÁPOLÁS MITESSZERES, PATTANÁSRA HAJLAMOS ARCBŐRRE

Eucerin® DERMOPURIFYER SPECIÁLIS HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ FF30 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár:3475 Ft
Könnyű, nem zsíros összetételével intenzív hidratálást biztosít az akne kezelés hatására kiszáradt bőrnek. Megnyugtatja az irritált bőrt, segít erősíteni a bőrbarrier funkciót és csökkenti a pattanásos bőr problémáit. 30-as fényvédő faktorral és UVA-fényszűrővel védi a bőrt a napsugárzás káros hatásai ellen. Olaj- és illatanyagmentes.

Eucerin® DERMOPURIFYER HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3320 Ft
Könnyű hidratálást biztosít és aktív hatóanyag összetételének köszönhetően hatékonymegoldást jelent a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr számára. Mattító hatású. Olaj- és illatanyagmentes.

Eucerin® DERMOPURIFYER AKTÍV ÉJSZAKAI ARCÁPOLÓ 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3630 Ft
Összehúzza a tág pórusokat. Egyedülálló ápoló formulája, a 2%-os tejsav hatóanyag-komplex, közvetlenül a fagygyúmirigyekben fejti kimitesszeroldó, antibakteriális hatását.Olajmentes formulájával könnyen beszívódik, nem hagy maga után zsíros tapintatot. Kamillakivonata gyulladáscsökkentő, panthenoltartalma elősegíti a bőr regenerációját. Olajmentes.

Eucerin® DERMOPURIFYER AKTÍV SZÉRUM 30 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3320 Ft
Könnyű hidratálást biztosít gyorsan beszívódó textúrája miatt. Aktív tejsav hatóanyag összetételének köszönhetően hatékony megoldást jelent a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr számára. Használatával az eltömődött pórusok kitisztulnak, decandiol hatóanyag tartalma pedig antibakteriális hatása révén segít a további pattanások kialakulásának megakadályozásában. Olaj- és tartósítószer-mentes.

Eucerin® DERMOPURIFYER FEDŐ STIFT 2,5 g
Ajánlott fogyasztói ár: 3090 Ft
Elősegíti ameglévő pattanások eltüntetését.Gyulladáscsökkentő és szárító hatású. Beige színe kiváló kozmetikai fedőhatást biztosít.

RÁNCTALANÍTÁS

ÉRZÉKENY ARCBŐRRE (illatanyagmentes készítmények)

Eucerin® Q10 ACTIVE RÁNCTALANÍTÓ ARCÁPOLÓ FLUID (15-ös fényvédő faktorral) 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6105 Ft
Normál vagy kombinált bőrtípusra ajánlott. Q10-koenzim tartalmával serkenti a lecsökkent sejtaktivitást, amely a ráncosodás fő oka. Érezhetően selymessé és feszesebbé teszi az arcbőrt, csökkenti a ráncok mélységét. 15-ös faktorszámú fényvédővel védi a bőrt a napfény okozta bőröregedés ellen. Nem mitesszerképző. Alkalmazása 30 éves kortól ajánlott. Illat-, színezőanyag- és parabenmentes.

Eucerin® Q10 ACTIVE RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI ARCKRÉM 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 5990 Ft
Száraz, érzékeny arcbőrre ajánlott.Q10-koenzimtartalma révén egész napos, folyamatos ránctalanító hatást biztosít. Növeli az arcbőr ellenálló képességét, feszesebbé teszi az arc kontúrjait, csökkenti a ráncok mélységét. Nem mitesszerképző. Alkalmazása 30 éves kortól ajánlott. Illat- és színezőanyag-mentes.

Eucerin® Q10 ACTIVE RÁNCTALANÍTÓ ÉJSZAKAI ARCKRÉM 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6605 Ft
Elősegíti a bőrsejtek éjszakai természetes regenerálódási folyamatait. A-vitamin és Q10-koenzim hatóanyagkombinációjával növeli a bőr feszességét, javítja a bőr struktúráját, csökkenti a ráncok mélységét. Nem miteszszerképző. Illat -, színezőanyag- és parabenmentes. Alkalmazása érzékeny, száraz arcbőrre 30 éves kortól ajánlott.

ILLATANYAGOT IS TARTALMAZÓ RÁNCTALANÍTÓ KÉSZÍTMÉNYEK

Eucerin® HYALURON-FILLER RÁNCFELTÖLTŐ NAPPALI ARCKRÉM SZÁRAZ BŐRRE (15-ös fényvédő faktorral) 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7115 Ft
Eucerin® HYALURON-FILLER RÁNCFELTÖLTŐNAPPALI ARCKRÉMNORMÁL, VEGYES BŐRRE (15-ös fényvédő faktorral) 50ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7115 Ft
Eucerin® HYALURON-FILLER RÁNCFELTÖLTŐ ÉJSZAKAI ARCKRÉM 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7415 Ft
Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő arckrémek fő hatóanyagai: a hialuronsav és a szaponin. A hialuronsavnak szemmel látható ránckisimító hatása van,megköti a nedvességet a bőrben, így helyreállítja az arcbőr teltségét. A szaponin fokozza a hialuronsav termelődését az arcbőrben, így tölti felmég amély ráncokat is. Bőrgyógyászati tanulmányok igazolják, hogy az arckrémek rendszeres használatával jelentősen csökkenthető a homlok, a száj és az orr környéki ráncok mélysége. Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém nagyfokú fényvédelmével (FF15) csökkenti a napsugárzás bőrkárosító hatását. Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém dexpanthenol tartalmával segíti a bőrsejtek regenerációját az éjszaka folyamán.Eucerin® HYALURON-FILLER RÁNCFELTÖLTŐ SZÉRUM 6 x 5 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 8290 Ft
Az Eucerin® Anti-Age kutatási részlege kifejlesztette a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő Szérumot, amely segít a mindennapi ránctalanító arckrémek ráncfeltöltő hatását fokozni. A könnyű állagú és gyorsan beszívódó szérum hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki ráncfeltöltő hatásukat. A magas koncentrációjú hialuronsav és szaponin hatóanyagok szemmel láthatóan és hosszan tartóan javítják a bőr feszességét és töltik felmég amélyebb ráncokat is. A termék kellemes, nőies illatanyagot tartalmaz.

Eucerin® MODELLIANCE INTENZÍV BŐRFESZESÍTŐ NAPPALI ARCKRÉM (15-ös fényvédő faktorral) 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7010 Ft
Eucerin® MODELLIANCE INTENZÍV BŐRFESZESÍTŐ ÉJSZAKAI ARCKRÉM 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7215 Ft
A Modelliance Intenzív Bőrfeszesítő arckrémek ginkgokivonat és urzolsav hatóanyag-kombinációjukkal fokozzák az arcbőr saját kollagéntermelését, visszaadják az arckontúrok rugalmasságát. A nappali arckrém 15-ös fényvédő faktorral óvja az arcbőrt a napsugárzás káros hatásaival szemben és segít megelőzni a pigmentfoltok, illetve ráncok idő előtti megjelenését. Az éjszakai arckrém elősegíti a bőrregenerációt az éjszaka folyamán.

Eucerin® DERMODENSIFYER BŐRTÖMÖRSÉGET REGENERÁLÓ NAPPALI ARCKRÉM (15-ös fényvédő faktorral) 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7215 Ft
Eucerin® DERMODENSIFYER BŐRTÖMÖRSÉGET REGENERÁLÓ ÉJSZAKAI ARCKRÉM 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7605 Ft
Felgyorsítja a bőr saját, természetesmély regenerálódási folyamatát. A vékony és törékeny kötőszöveti rostok pár hét használat után szilárdabb és erősebb hálózattá sűrűsödnek vissza. A nappali arckrém UVA/UVB-szűrői megakadályozzák a pigmentfoltok megjelenését. Az éjszakai arckrém dexpanthenol tartalma elősegíti a bőr éjszakai regenerálódási folyamatát. A termékek nem mitesszerképzőek.

Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő Nappali arckrém száraz bőrre (15-ös fényvédő faktorral) 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7590 Ft
A bőr feszességének a csökkenése az öregedés legfőbb jele, melynek hatására az arckifejezés is megváltozik. A bőr megereszkedik, az arckontúr elveszti természetes teltségét, és a fiatalos ragyogás eltűnik.
Az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém 3 aktív hatóanyag kombinációjával fejti ki hatását. A kimagasló hatékonyságú magnolol segít a bőr feszességét javító sejtek számának és nagyságának növelésében (in vitro teszt). Az oligo-peptidek segítik a kollagén hálózat stimulálását, így a bőr feszesebbé válik. A hialuronsav intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében.
Alkohol-, színezőanyag- és parabenmentes.

Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő Nappali arckrém normál, vegyes bőrre (15-ös fényvédő faktorral)
Ajánlott fogyasztói ár: 7590 Ft
A bőr feszességének a csökkenése az öregedés legfőbb jele, melynek hatására az arckifejezés is megváltozik. A bőr megereszkedik, az arckontúr elveszti természetes teltségét, és a fiatalos ragyogás eltűnik.
Az Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém 3 aktív hatóanyag kombinációjával fejti ki hatását. A kimagasló hatékonyságú magnolol segít a bőr feszességét javító sejtek számának és nagyságának növelésében (in vitro teszt). Az oligo-peptidek segítik a kollagén hálózat stimulálását, így a bőr feszesebbé válik. A hialuronsav intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében.
Színezőanyag- és parabenmentes.

Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő éjszakai arckrém 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 7890 Ft
3 aktív hatóanyag kombinációjával fejti ki hatását. A kimagasló hatékonyságú magnolol segít a bőr feszességét javító sejtek számának és nagyságának növelésében (in vitro teszt). Az oligo-peptidek segítik a kollagén hálózat stimulálását, így a bőr feszesebbé válik. A hialuronsav intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Dexpanthenol-tartalma segíti a bőr regenerációját az éjszaka folyamán.
Alkohol-, színezőanyag- és parabenmentes.

Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szérum 30 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 9115 Ft
A termék tökéletes kiegészítője a bőrfeszesítő arcápoló termékeknek. Használatát azok számára javasoljuk, akik szeretnék azarcápoló termékek hatékonyságát fokozni.
Színezőanyag- és parabenmentes.

Hyaluron-Filler CC Krém
HYALURON-FILLER Complexion Correction Cream, ránctalanító nappali arckrém, ami még a legmélyebb ráncokat is feltölti belülről, valamint kiegészíti és tökéletesíti az arcképet az azonnali tónusos és ragyogó megjelenésért. Hialuronsavval és szaponinnal gazdagított magas hatékonyságú formulája stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését, még a legmélyebb ráncokat is láthatóan feltölti belülről.

SZEMKÖRNYÉKI BŐR ÁPOLÁSA

HIDRATÁLÓ ÁPOLÁSRA

Eucerin® AQUAPORIN ACTIVE HIDRATÁLÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 15 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4025 Ft
Intenzív hidratáló ápolást nyújt az érzékeny szemkörnyéki bőr számára. Segít csökkenteni a fáradtság látható jeleit, mint a puffadtság és a karikák. Könnyű formulája révén gyorsan beszívódik. Szemorvosok által tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják. Illatanyag- és alkoholmentes.

RÁNCTALANÍTÓ ÁPOLÁSRA

Eucerin® Q10 ACTIVE SZEMRÁNCKRÉM (6-os fényvédő faktorral) 15 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4235 Ft
Az érzékeny szemkörnyék ránctalanító ápolására fejlesztették ki.Q10-koenzimtartalma révén egész napos, ránctalanító hatást biztosít. Eltünteti a szem alatti sötét karikákat és a szemkörnyéki ráncokat. 6-os UV-szűrője védi a szemkörnyéket az idő előtti bőröregedés ellen. Szemorvosok által tesztelt. Kontaktlencsét viselők is használhatják. Nem mitesszerképző. Illat-, színezőanyag- és parabenmentes.

Eucerin® HYALURON-FILLER RÁNCFELTÖLTŐ SZEMRÁNCKRÉM (15-ös fényvédő faktorral) 15 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 5410 Ft
Újraaktiválja a bőr saját hialuronsav-termelését, és hatékonyan enyhíti – belülről tölti fel – még a mély szemkörnyéki ráncokat is. A krémben található hialuronsav megnöveli a bőr teltségét, így láthatóan kisimítja a szemkörnyéki ráncokat. A magas koncentrációjú szaponin fokozza a bőr saját hialuronsav-termelését. Szemorvosok által tesztelt. Kontaktlencsét viselők is használhatják. Illatanyagmentes.

Eucerin® DERMODENSIFYER BŐRTÖMÖRSÉGET REGENERÁLÓ SZEM- ÉS SZÁJKONTÚR KRÉM (15-ös fényvédő faktorral) 15 ml
Ajánlott fogyasztói ár:6020 Ft
A hormonális tevékenység természetes lelassulásával a szem- és szájkörnyéki bőr elvékonyodik, szárazabbá válik, ezáltal ezeken a területeken mélyebb ráncok keletkezhetnek. A szem- és szájkontúr krém elősegíti a bőr saját, természetesmegújulását. Pár hét használat után a szemmel látható ráncokmélysége csökken. Szemorvosok által tesztelt. Kontaktlencsét viselők is használhatják. Illatanyagmentes.

Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szemránckrém (15-ös fényvédő faktorral) 15 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6290 Ft
Korunk előrehaladtával bőrünk veszít teltségéből és feszességéből. A szem környékén a bőr rugalmatlanná válik és megjelennek a finomabb és mélyebb ráncok. A termék 15-ös fényvédő faktorral hatékony nyújt a bőr idő előtti öregedése és a ráncok elmélyülése ellen. Kiváló sminkalap. A szemkörnyéki bőr érezhetően feszesebbé, a ráncok halványabbá válnak. Szemorvosok által tesztelt. Kontaktlencsét viselők is használhatják.
Illatanyagmentes. Alkohol-, színezőanyag- és parabenmentes.

BIZTONSÁGOS FÉNYVÉDELEM A NAPOZÁSHOZ

ARCRA

Eucerin® SUN MATTÍTÓ NAPOZÓ FLUID FF50+ 50 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4605 Ft
Normál és kombinált arcbőrre ajánlott. Könnyű, finom állagú fluid, vízálló. Matt arctónust eredményez. Használatával elkerülhető a pigmentfoltok kialakulása. Ajánlott pattanásos, aknés és érzékeny arcbőrűeknek is. Használható az arcbőr kémiai hámlasztása vagy lézeres kezelése után is. Illatanyagmentes.

TESTRE

Eucerin® SUN EXTRA KÖNNYŰ NAPTEJ FF50 150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6010 Ft
Könnyű, finom állagú naptej, nem ragad és gyorsan beszívódik. Vízálló. A hatékony UVA/UVB fényvédelem mellett az Eucerin® kifejlesztett egy biológiai védelmet nyújtó hatóanyagot, mely a licochalcone (természetes antioxidáns). Ez az aktív hatóanyag segít a bőr mélyebb rétegeiben található bőrsejtek napsugárzás okozta károsodásának kivédésében. Illatanyagot tartalmaz.

NAPALLERGIÁRA HAJLAMOS BŐRRE

Eucerin® SUN NAPALLERGIA ELLENI KRÉM-GÉL FF25 150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 5010 Ft
Eucerin® SUN NAPALLERGIA ELLENI KRÉM-GÉL FF50 150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6030 Ft
Védi a bőrt a napsugárzás okozta bőrproblémákkal, napallergiával szemben. Könnyű állagú, nem hagy zsíros tapintatot. A bőrirritáció elkerülése érdekében nem tartalmaz emulgeálószert. Vízálló. A hatékony UVA/ UVB fényvédelem mellett AGR-t (Alpha-Glucosyl-Rutin) tartalmaz, mely erős antioxidáns hatású növényi kivonat. E-vitamin tartalma fokozza a bőr saját, szabadgyökök elleni védekező képességét. Illatanyagmentes.

Eucerin® SUN NAPOZÁS UTÁNI KRÉM-GÉL 150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 3805 Ft
Napallergiára hajlamos bőrre. A bőrirritáció elkerülése érdekében nemtartalmaz illatanyagot és emulgeálószert. Könnyű, finom állagú ezért nem ragad. Megnyugtatja, hűsíti és regenerálja napozás után a bőrt. Licochalcone A hatóanyagot tartalmaz, mely egy erős antioxidáns hatású növényi kivonat. A termék fokozza a bőr saját, szabadgyökök elleni védekező képességét.

SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

Eucerin® SUN NAPTEJ SZÁRAZ BŐRRE FF30 150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 5430 Ft
Eucerin® SUN NAPTEJ SZÁRAZ BŐRRE FF50+ 150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 5915 Ft
Védik a bőrt a napsugárzás okozta bőrproblémákkal szemben és intenzív hidratáló hatást nyújtanak. A hatékony UVA/UVB-fényvédelem mellett a licochalcone segít a bőr mélyebb rétegeiben található bőrsejtek napsugárzás okozta károsodásának kivédésében. Az AQUAporin technológia aktiválja a sejtmembránokban lévő aquaporinok (vízszállító csatornák)működését, hogy bőrünk amélyebb, epidermális rétegekben is intenzíven és hosszan tartóan hidratált lehessen. A termékek használhatók száraz, érzékeny bőrre. Mindkét termék illatanyagmentes.

GYERMEKEK FÉNYVÉDELME

Eucerin® SUN GYERMEK NAPTEJ ÁSVÁNYI SZŰRŐVEL FF25 150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 4930 Ft
6 hónapos kortól ajánlott. KémiaiUV-szűrőket nemtartalmaz. Kifejezetten vízálló. A termék használható nagyon száraz bőrre is. A hatékony UVA/UVB fényvédelem a mikropigment technológián alapul, mely visszaveri a nap UV-sugarait közvetlenul a bőr felszínéről, anélkül, hogy az a bőr mélyebb rétegeit elérné. E-vitamin tartalma javítja a bőr saját védekezőképességét, dexpanthenol tartalma megnyugtatja a bőrt. Illat- és színezőanyagmentes.

Eucerin® SUN GYERMEK NAPTEJ FF50+ 150 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6310 Ft
A hatékonyUVA/UVB fényvédelemmellett az Eucerin®Gyermek napozó termékek E-vitamin tartalma javítja a bőr saját védekezőképességét a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben, dexpanthenol tartalma pedigmegnyugtatja a bőrt. Kifejezetten vízálló. A termék használható száraz, nagyon száraz bőrre is. Illat- és színezőanyag-mentes.

Eucerin® SUN GYERMEK NAPOZÓ SPRAY FF50+ 200 ml
Ajánlott fogyasztói ár: 6605 Ft
A hatékonyUVA/UVB fényvédelemmellett az Eucerin®Gyermek napozó termékek E-vitamin tartalma javítja a bőr saját védekezőképességét a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben, dexpanthenol tartalma pedigmegnyugtatja a bőrt. Kifejezetten vízálló, könnyen, gyorsan beszívódik. Használható száraz, nagyon száraz bőrre is. Illatanyagmentes.

Beiersdorf

Az árak tájékoztató jellegűek. A BDF Kft. fenntartja a jogot a termékek árának változtatására.|2012. január

1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 3.|Tel.: 457-3942, fax: 457-3956|www.eucerin.hu

Kiemelt téma cikkei