Superbrand lett az Eucerin

Hetedik éve rendezik meg a Superbrands Magyarország rendezvényét, melynek keretein belül kiosztják a legkiemelkedőbb üzleti és fogyasztói márkáknak járó díjakat. 2011-ben a 100. születésnapját ünneplő NIVEA újra nyertesként térhetett haza a legkiemelkedőbb márkák megmérettetéséről: a NIVEA brand, a NIVEA Baby, valamint a Beiersdorf másik népszerű márkája, az Eucerin is megkapta a Superbrands státuszt. Az elismerés odaítélésénél elsősorban a márkaerő, az ismertség, a reputáció és a tradíció tekintetében versenyeztek a pályázók, de számított az is, hogy az adott márka milyen fejlesztéseket vitt véghez az utóbbi évben.

"Ez az év kiemelkedően fontos nekünk, hiszen a NIVEA idén tölti be 100. életévét. A Superbrands díja különleges ajándék számunkra és méltó megkoronázása a centenáriumi évünknek. Külön örömünkre szolgál, hogy a NIVEA mellett a NIVEA Baby termékcsalád is díjat kapott, sőt már második alkalommal részesült a neves elismerésben" - mondta Bartha Ferenc, a Beiersdorf Kft. marketing igazgatója.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Eucerin idén már negyedik alkalommal nyerte el a Superbrands díját, így ismét bekerülhetett az ország legkiválóbb bőrápoló termékei közé" - mondta Nagy György, Pharmacy Business Unit Manager.

Értékelje a cikket!

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Bőrápolási kvíz

Mi az urea?

Tippek

Harmincöt éves kor fölött érdemes különös gondot fordítani a nyak könnyen kiszáradó és ráncosodó bőrére. Növényi olajos, mézes borogatással feltartóztathatja a korai ráncosodást.