Hihetetlen eredmények - az egész szervezetet gyógyítja az új magyar terápia

Megváltoztathatja az orvostudományt számos területen az a magyar találmány, amelyet a test teljes felületén használva számos, eddig kezelhetetlen, gyógyíthatatlan betegség esetében mutattak ki jelentős javulást, sok esetben teljes gyógyulást!

A Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójaként ismert Fenyő Márta biofizikus és a Klein Péter által vezetett magyar fejlesztő csapat munkájának eredményeként született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer, amely egy szoláriumra emlékeztető orvostechnikai eszköz.

Törések I.

Törések I.

Az emberi test teljes felületére kiterjesztett polarizált fény 1 centiméter mélyen hatol a testbe, és kizárólag az egészséges sejteket veszi célba, jelentősen serkentve az immunsejtek aktivitását, fokozva a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét - ismertették az eddig zárt ajtók mögött zajló kutatások eredményeit a szakemberek.
"Még most sem tudjuk, milyen hatalmas lehetőség van a kezünkben" - mondta a sajtótájékoztató Fenyő Márta biofizikus.

"A fényterápia eredményei alapján elmondható, hogy a csonttörés röntgennel igazolt átépülésében felére csökkent rehabilitáció! A klinikai tünetek és a fájdalmak is csökkentek rheumatoid artritisz fellángoló fázisában. A kezelések gyorsították a vírusos fertőzés lefutását, alkalmasak a pszoriázis fellángoló fázisának csillapítására, negyedére (!) csökkentik az elhúzódó lábszárfekély behegesítését, valamint felére csökkentették az ínhüvelygyulladás gyógyulási időtartamát" - sorolta a példákat Dr. Knoll Zsolt, a klinikai vizsgálatokban részt vett orthopéd sebész szakorvos.

A készüléket tavaly november óta tesztelik, és gyorsabb gyógyulást tapasztaltak ízületi panaszok, szalagszakadás, bevérzés, akne, égési sérülések esetén. A csonthártya-gyulladás a szokásos 8-16 hét helyett 2-4 hét alatt gyógyult, egy izomszakadásos páciens pedig 6-8 hét helyett mindössze 6 nap alatt gyógyult meg teljesen. Az eddigi tapasztalatok szerint hatására több esetben felszívódtak a zsírdaganatok.

A polarizáltfény-kezelés hatására a szervezetben percről-percre keletkező több millió hibás, majd később komoly betegségekért, rosszindulatú elváltozásokért felelős sejt felismerésében és leküzdésében főszerepet játszó T-lymphociták jelentős mértékben aktivizálódnak, és ezzel súlyos és kevésbé súlyos betegségek megelőzését teszik lehetővé, illetve elősegítik, gyorsítják a már kialakult betegségek leküzdését.

A terápia alkalmazható migrének és más eredetű fejfájások megszüntetésére. A készülék használata javítja a koncentrálóképességet, ezért például vizsgák vagy tárgyalás vagy előtt is ajánlható, mivel serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését, csökkenti a stresszt.
A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed.
Állatokon már tesztelték, hogy miként segíthet a daganatok elleni küzdelemben.

A terápiának semmilyen negatív mellékhatása nincs, sőt, a kezelést valamilyen okból kipróbálók számos pozitív mellékhatásról számoltak be: szoptatós édesanyánál a tejtermelés fokozódott, negyven férfiből pedig harminckettő növekvő potenciáról számolt be, illetve a fényterápián részt vevőknek szebb lett a bőrük, jobban aludtak.
A terápia gyermekeken is alkalmazható - közölték a sajtótájékoztatón, és az ott megjelent orvosok további példákkal igazolták a terápia pozitív hatásait.

Dr. Madarasi Anna gyermek szakorvos, tüdőgyógyász, allergológus például elmondta, hogy olyan kisgyermekeknek ajánlotta a módszert, akiknek az állapota más kezelések hatására nem javult.

Depresszió

Depresszió
A kezelés hatására a légzésfunkciós eredmények jobbak lettek, enyhült a szénanátha és a krónikus hörghurut is.

Dr. Pataki Éva pszichiáter szakorvos levélben osztotta meg tapasztalatait. Négy súlyosan depressziós beteget kezeltek ezzel a módszerrel, és mindegyiküknél tartós változás következett be: javult a közérzetük, oldódtak a szorongásaik. Eltűntek a depressziót kísérő testi panaszok, tehát a gyomor- és fejfájás is. Kevesebb gyógyszert kellett szedniük, és még a dohányzás iránti vágyuk is mérséklődött.
A terápia Budapesten már elérhető, és tárgyalnak az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, hogy a kezeléseket támogassa.

Kéky Kira
Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Bőrápolási kvíz

Mi ellen véd a bőrben termelődő melanin?

Tippek

A vitamin a bőrsejtek osztódásának segítésével segíti a regenerálódást. Elősegíti a kollagén rostok képződését, a sejtek anyagcseréjét.