Hihetetlen eredmények - az egész szervezetet gyógyítja az új magyar terápia

Megváltoztathatja az orvostudományt számos területen az a magyar találmány, amelyet a test teljes felületén használva számos, eddig kezelhetetlen, gyógyíthatatlan betegség esetében mutattak ki jelentős javulást, sok esetben teljes gyógyulást!

A Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójaként ismert Fenyő Márta biofizikus és a Klein Péter által vezetett magyar fejlesztő csapat munkájának eredményeként született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer, amely egy szoláriumra emlékeztető orvostechnikai eszköz.

Törések I.

Törések I.

Az emberi test teljes felületére kiterjesztett polarizált fény 1 centiméter mélyen hatol a testbe, és kizárólag az egészséges sejteket veszi célba, jelentősen serkentve az immunsejtek aktivitását, fokozva a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét - ismertették az eddig zárt ajtók mögött zajló kutatások eredményeit a szakemberek.
"Még most sem tudjuk, milyen hatalmas lehetőség van a kezünkben" - mondta a sajtótájékoztató Fenyő Márta biofizikus.

"A fényterápia eredményei alapján elmondható, hogy a csonttörés röntgennel igazolt átépülésében felére csökkent rehabilitáció! A klinikai tünetek és a fájdalmak is csökkentek rheumatoid artritisz fellángoló fázisában. A kezelések gyorsították a vírusos fertőzés lefutását, alkalmasak a pszoriázis fellángoló fázisának csillapítására, negyedére (!) csökkentik az elhúzódó lábszárfekély behegesítését, valamint felére csökkentették az ínhüvelygyulladás gyógyulási időtartamát" - sorolta a példákat Dr. Knoll Zsolt, a klinikai vizsgálatokban részt vett orthopéd sebész szakorvos.

A készüléket tavaly november óta tesztelik, és gyorsabb gyógyulást tapasztaltak ízületi panaszok, szalagszakadás, bevérzés, akne, égési sérülések esetén. A csonthártya-gyulladás a szokásos 8-16 hét helyett 2-4 hét alatt gyógyult, egy izomszakadásos páciens pedig 6-8 hét helyett mindössze 6 nap alatt gyógyult meg teljesen. Az eddigi tapasztalatok szerint hatására több esetben felszívódtak a zsírdaganatok.

A polarizáltfény-kezelés hatására a szervezetben percről-percre keletkező több millió hibás, majd később komoly betegségekért, rosszindulatú elváltozásokért felelős sejt felismerésében és leküzdésében főszerepet játszó T-lymphociták jelentős mértékben aktivizálódnak, és ezzel súlyos és kevésbé súlyos betegségek megelőzését teszik lehetővé, illetve elősegítik, gyorsítják a már kialakult betegségek leküzdését.

A terápia alkalmazható migrének és más eredetű fejfájások megszüntetésére. A készülék használata javítja a koncentrálóképességet, ezért például vizsgák vagy tárgyalás vagy előtt is ajánlható, mivel serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését, csökkenti a stresszt.
A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed.
Állatokon már tesztelték, hogy miként segíthet a daganatok elleni küzdelemben.

A terápiának semmilyen negatív mellékhatása nincs, sőt, a kezelést valamilyen okból kipróbálók számos pozitív mellékhatásról számoltak be: szoptatós édesanyánál a tejtermelés fokozódott, negyven férfiből pedig harminckettő növekvő potenciáról számolt be, illetve a fényterápián részt vevőknek szebb lett a bőrük, jobban aludtak.
A terápia gyermekeken is alkalmazható - közölték a sajtótájékoztatón, és az ott megjelent orvosok további példákkal igazolták a terápia pozitív hatásait.

Dr. Madarasi Anna gyermek szakorvos, tüdőgyógyász, allergológus például elmondta, hogy olyan kisgyermekeknek ajánlotta a módszert, akiknek az állapota más kezelések hatására nem javult.

Depresszió

Depresszió
A kezelés hatására a légzésfunkciós eredmények jobbak lettek, enyhült a szénanátha és a krónikus hörghurut is.

Dr. Pataki Éva pszichiáter szakorvos levélben osztotta meg tapasztalatait. Négy súlyosan depressziós beteget kezeltek ezzel a módszerrel, és mindegyiküknél tartós változás következett be: javult a közérzetük, oldódtak a szorongásaik. Eltűntek a depressziót kísérő testi panaszok, tehát a gyomor- és fejfájás is. Kevesebb gyógyszert kellett szedniük, és még a dohányzás iránti vágyuk is mérséklődött.
A terápia Budapesten már elérhető, és tárgyalnak az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, hogy a kezeléseket támogassa.

Kéky Kira

Értékelje a cikket!

Más bőr problémákról is szerene többet megtudni?
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

Honnan lehet felismerni a zsíros bőrt?

Tippek

A piros erezettség apró vénák kitágulásából adódik. Az erre hajlamosak óvakodjanak a nagy hőingadozástól, kerüljék a szaunát, szoláriumot, erősen klimatizált helyiségeket.