Biotechnológia az öregedés ellen

Új technológiával készülő, bőröregedést lassító készítményeket forgalmaz egy svájci biotechnológiával foglalkozó cég. A szérumok a bőrápolás legmagasabb kategóriájába, a cosmeceuticalok csoportjába tartoznak. Egyes vélemények szerint ki lehet váltani velük olyan kezeléseket, mint a botulotoxin-, kollagén-, vagy hyaluronsav-injekciózás.

A Herb Pharma termékek a hatást a bennük található peptidek segítségével érik el. A biokémiai és bőrgyógyászati kutatások során kifejlesztett peptid olyan forradalmi felfedezés, amely képes bejutni a bőr mély rétegeibe és ott kifejteni regeneráló, sejtépítő hatását, mindeközben csökkentve a Snare Komplex (az izom összerándulásáért felelős 3 komponensű receptor) kialakulásának esélyét.

Ezek szérumok a plasztikai beavatkozások biztonságosabb, gyengédebb, kevésbé költséges, de ugyanakkor hatásos változatai. A szérumok a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolják otthoni alkalmazással, mint a műtétek, csak a kötőszövet megsértése és injekciók nélkül.

Egyes szerek a bőr kollagén szintjét emelik meg, mások telt ajkakat, feszes kebleket kölcsönöznek. Segítségükkel könnyebben megállítható a ráncosodás, felfrissítik az elnehezült lábat, segítenek helyrehozni a bőrhibákat, megakadályozni a nyaki elzsírosodást, toka kialakulását. Ezekkel már eséllyel vehetjük fel a harcot a kéklő hajszálerekkel, szem környéki párnákkal és a karikákkal, vagy az érzékeny bőr kipirosodásával, mély és hangsúlyos ráncokkal.
Más bőr problémákról is szerene többet megtudni?
További cikkek
Kapcsoldó és aktuális cikkek
Olvassa el aktuális cikkeinket
45 felett: a kellemetlen együttlétek okaiKellemetlen együttlétek

45 felett: a kellemetlen együttlétek okaiA nők több mint fele tapasztal kellemetlen panaszokat

5 izom kell ahhoz, hogy ne pisiljünk beGátizom

5 izom kell ahhoz, hogy ne pisiljünk beA medencetájéki izmok mellett szükséges a farizmok, a belső és külső combizmok erősítése is

Mire figyeljen egy 40 feletti férfi?Helyzetura

Mire figyeljen egy 40 feletti férfi?Egy negyvenes férfi élete egyik legaktívabb korszakát éli

Fájdalom: nem mindig jó a pihenésFájdalom

Fájdalom: nem mindig jó a pihenésLüktető fej, sajgó hát, kínzó izomláz - a fájdalomnak sok fajtája létezik, amellyel mindenki találkozik néhányszor életében

Meglepő, mi mindent gyógyít a vízGyógyvizek

Meglepő, mi mindent gyógyít a vízErősíti az immunrendszert, harmonizálja a testi szabályozó funkciókat

Ilyen fertőtlenítőszerek vannak a kórházakbanKórházi fertőzés

Ilyen fertőtlenítőszerek vannak a kórházakbanA kórházi fertőzések igen komoly problémát jelentenek szerte a világban

Mi történik a hormonjainkkal tavasszal?Tavasz

Mi történik a hormonjainkkal tavasszal? Mi változik meg ilyenkor, mi történik a testünkben?

Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

Miért feketék a mitesszerek?

Tippek

A mindennapi bőrápolás legtöbb mozzanatát otthon végezzük, de havonta-kéthavonta érdemes ellátogatni a kozmetikushoz egy-egy tisztító, masszírozó kezelés erejéig.