Biotechnológia az öregedés ellen

Kövessen minket!

Új technológiával készülő, bőröregedést lassító készítményeket forgalmaz egy svájci biotechnológiával foglalkozó cég. A szérumok a bőrápolás legmagasabb kategóriájába, a cosmeceuticalok csoportjába tartoznak. Egyes vélemények szerint ki lehet váltani velük olyan kezeléseket, mint a botulotoxin-, kollagén-, vagy hyaluronsav-injekciózás.

A Herb Pharma termékek a hatást a bennük található peptidek segítségével érik el. A biokémiai és bőrgyógyászati kutatások során kifejlesztett peptid olyan forradalmi felfedezés, amely képes bejutni a bőr mély rétegeibe és ott kifejteni regeneráló, sejtépítő hatását, mindeközben csökkentve a Snare Komplex (az izom összerándulásáért felelős 3 komponensű receptor) kialakulásának esélyét.

Ezek szérumok a plasztikai beavatkozások biztonságosabb, gyengédebb, kevésbé költséges, de ugyanakkor hatásos változatai. A szérumok a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolják otthoni alkalmazással, mint a műtétek, csak a kötőszövet megsértése és injekciók nélkül.

Egyes szerek a bőr kollagén szintjét emelik meg, mások telt ajkakat, feszes kebleket kölcsönöznek. Segítségükkel könnyebben megállítható a ráncosodás, felfrissítik az elnehezült lábat, segítenek helyrehozni a bőrhibákat, megakadályozni a nyaki elzsírosodást, toka kialakulását. Ezekkel már eséllyel vehetjük fel a harcot a kéklő hajszálerekkel, szem környéki párnákkal és a karikákkal, vagy az érzékeny bőr kipirosodásával, mély és hangsúlyos ráncokkal.
Más bőr problémákról is szerene többet megtudni?
További cikkek
Kapcsoldó és aktuális cikkek
Olvassa el aktuális cikkeinket
A rák tünetei, amikre nem figyelünk odaDaganatos betegségek

A rák tünetei, amikre nem figyelünk odaJó néhány testi tünetnek nem tanúsítunk túl nagy jelentőséget

Az alvással így manipulálhatnak minketAlvás

Az alvással így manipulálhatnak minketMi történik velünk, ha nem alszunk?

A szemszárazság enyhítéseSzemszárazság

A szemszárazság enyhítéseMilyen kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre?

Kegel-gyakorlat férfiaknak: lépésről lépésreKegel-gyakorlat

Kegel-gyakorlat férfiaknak: lépésről lépésreLássuk, hogyan végezhetik el a férfiak a hasznos tréninget!

Ételek nátha és megfázás ellenNátha

Ételek nátha és megfázás ellenAz ősz és a tél hagyományosan a megfázás és nátha időszaka is

Olvassa el kapcsolódó cikkeinket

Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

A bőr három rétegből áll. Melyek ezek?

Tippek

20-30 perces, néhány fogásból álló arcmasszázs is sokat lendít az arcbőr vérellátásán, frissességén, üdeségén és feszességén. Használjon hozzá tápláló arckrémet.