Biotechnológia az öregedés ellen

Új technológiával készülő, bőröregedést lassító készítményeket forgalmaz egy svájci biotechnológiával foglalkozó cég. A szérumok a bőrápolás legmagasabb kategóriájába, a cosmeceuticalok csoportjába tartoznak. Egyes vélemények szerint ki lehet váltani velük olyan kezeléseket, mint a botulotoxin-, kollagén-, vagy hyaluronsav-injekciózás.

A Herb Pharma termékek a hatást a bennük található peptidek segítségével érik el. A biokémiai és bőrgyógyászati kutatások során kifejlesztett peptid olyan forradalmi felfedezés, amely képes bejutni a bőr mély rétegeibe és ott kifejteni regeneráló, sejtépítő hatását, mindeközben csökkentve a Snare Komplex (az izom összerándulásáért felelős 3 komponensű receptor) kialakulásának esélyét.

Ezek szérumok a plasztikai beavatkozások biztonságosabb, gyengédebb, kevésbé költséges, de ugyanakkor hatásos változatai. A szérumok a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolják otthoni alkalmazással, mint a műtétek, csak a kötőszövet megsértése és injekciók nélkül.

Egyes szerek a bőr kollagén szintjét emelik meg, mások telt ajkakat, feszes kebleket kölcsönöznek. Segítségükkel könnyebben megállítható a ráncosodás, felfrissítik az elnehezült lábat, segítenek helyrehozni a bőrhibákat, megakadályozni a nyaki elzsírosodást, toka kialakulását. Ezekkel már eséllyel vehetjük fel a harcot a kéklő hajszálerekkel, szem környéki párnákkal és a karikákkal, vagy az érzékeny bőr kipirosodásával, mély és hangsúlyos ráncokkal.
Más bőr problémákról is szerene többet megtudni?
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

Honnan lehet felismerni a zsíros bőrt?

Tippek

A sport vérkeringést fokozó, jótékony hatása a bőrön is meglátszik. Ha a regenerálódó bőr salakanyagait friss vérkeringés tudja elszállítani, bőrünk valósággal megfiatalodik.