Ragyogjon az érett bőr, akár a tavaszi napsugár! (x)

Tavasszal minden új lendületet kap, ezért ahogy a természet újjászületik, úgy az új bőrápolási rutint is könnyebben kialakíthatja. A hatékony bőrápoláshoz válassza az Eucerin termékeket, melyek március 2. és 22. között 20% kedvezménnyel kaphatóak a partner gyógyszertárakban.*

Egy kiemelt szabályt kell követnie a bőrápolás kapcsán egész élete során, miszerint figyeljen arra, hogy valójában mire is van szüksége bőrének és a trendeket félretéve, a valós igények szerint ápolja bőrét. Ez különösen igaz, amikor az érett bőr kezeléséről van szó, ugyanis ilyenkor a ráncok megjelenése mellett a bőr veszít feszességéből, ragyogásából és rugalmasságából. Ezekre kombinált megoldás kell, aminek első lépése, hogy hátra hagyja a helytelen gondolkodást az érett bőrről.

eucerin

1. tévhit: A hozott genetika ellen nem tehet semmit

Valóban igaz, hogy a genetika, amivel született nagyban befolyásolja a bőre szerkezetét, jellemzőit, illetve azt, hogy az idő előrehaladtával milyen területre kell jobban fókuszálnia majd. Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy ne tehetne bőre egészségéért és szépségéért. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád ráncfeltöltő csomagja már az öregedés első jeleitől megoldást kínál akár az apróbb ráncok és redők feltöltéséhez. Nemcsak védi, hanem stimulálja is a bőr saját hialuronsav termelését.

2. tévhit: A feszes arcbőr a fiatalságé

A bőr rugalmassága az évek múlásával fokozatosan csökken, de mindig van lehetőség arra, hogy támogassa bőre szépségét. Az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift bőrfeszesítő termékcsalád azokra a területekre fókuszál elsősorban, ahol a bőr szerkezete elvesztette rugalmasságát, miközben hidratálja és puhává varázsolja bőrét.

eucerin

3. tévhit: Az öregedés egyenlő a vékony és száraz bőrrel

A bőrszárazság kifejezetten egy olyan probléma, amiről sokan azt gondolják, hogy csak az érett bőrt érinti, pedig a fiatalabb korosztály is ugyanúgy megtapasztalhatja ezt. Ugyan idővel a bőr víztartalma és ellenállóképessége valóban csökken, de az Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity a bőrtömörség regenerálásával, a hialuronsavval és a kollagén megújulásával a sejtekben hozzájárul ahhoz, hogy a bőrkép ismét egységes legyen.

Indítsa a tavaszt egészséges és ragyogó arcbőrrel!

*Az akcióban résztvevő patikák listája itt található.

)
Hogyan működik a bolhanyakörv?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +5, +10 °C
Minimum: -5, +2 °C

A napsütés mellett felhőátvonulásokra kell készülni, ezekből helyenként zápor, a hegyekben esetleg hózápor is kialakulhat. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél, a csúcshőmérséklet 5, 10 fok között alakul. Kedden már nem lesz front felettünk, de sokan még mindig hidegfronti tüneteket tapasztalhatnak magukon. A reggeli ízületi panaszok napközben is fennállhatnak, illetve erős fejfájás is jelentkezhet, ami a szeles tájakon lehet intenzívebb. Ingadozhat a vérnyomás, jellemző lehet a rossz közérzet. Sokan még az óraátállítást sem heverték ki. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: