Kérdés: A párommal néha előfordul, hogy az előjátéknál teljesen felizgul, ám amikor szeretkeznénk, akkor lelankad. Ilyen problémája korábban nem volt. Mi lehet a baj?

Feltehető, hogy a probléma a szexen kívül keresendő. Vagy kettőjük kapcsolatának van tisztázatlan oldala, vagy valami tartós stressz helyzetben van a párja.

Szex

A párommal néha előfordul, hogy az előjátéknál teljesen felizgul, ám amikor szeretkeznénk, akkor lelankad. Ilyen problémája korábban nem volt. Mi lehet a baj?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza szex témában:

Feltehető, hogy a probléma a szexen kívül keresendő. Vagy kettőjük kapcsolatának van tisztázatlan oldala, vagy valami tartós stressz helyzetben van a párja.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +16, +21 °C
Minimum: +1, +7 °C

Napos időre van kilátás, csapadék nem lesz. Reggel északkeleten ködfoltok képződhetnek. Mérsékelt szél mellett 16, 21 fok közötti csúcshőmérsékletekre számíthatunk. Szerdán a frontmentes, de melegedő idő is okozhat panaszokat. Reggel kopásos, napközben gyulladásos ízületi bántalmak léphetnek fel, emellett a fokozottan érzékenyek migrént és koncentrálási problémákat is tapasztalhatnak. Ingadozhat a vérnyomás, a délelőtti órákban rosszullét jelentkezhet. A napsütés azonban kissé ellensúlyozhatja a tüneteket. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: