Kérdés: 32 éves nő vagyok, a párom 41 éves, 6 éve élünk együtt. Sajnos nálam a bizalom már hiányzik. A szexuális életünk szerintem jó, heti 5 alkalommal biztos együtt vagyunk, de a párom még ennek ellenére is ...

Lehetséges, hogy a párja szorongás miatt önkielégít? Jó lenne, ha a párterápiát vállalnának.

Önkielégítés

32 éves nő vagyok, a párom 41 éves, 6 éve élünk együtt. Sajnos nálam a bizalom már hiányzik. A szexuális életünk szerintem jó, heti 5 alkalommal biztos együtt vagyunk, de a párom még ennek ellenére is végez önkielégitést. Ez nekem nagyon sértő és megalázónak érzem. Mit csináljak?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza önkielégítés témában:

Lehetséges, hogy a párja szorongás miatt önkielégít? Jó lenne, ha a párterápiát vállalnának.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +11, +20 °C

Közepesen felhős időre van kilátás, helyi zápor, zivatar kialakulhat. Élénk lesz az északi szél, 26, 31 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap kettősfront szerű panaszokat lehet tapasztalni, de markáns front továbbra sem érkezik. A keringési és vérnyomáspanaszok mellett a fejfájás lehet a leggyakoribb, de az ingerlékenység is a nyugtalanság is jellemző tünet lehet. A hőérzet és a komfortérzet is ingadozik! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)