Kérdés: 17 évesen belecsöppentem egy 4 éves kapcsolatba, amelyben szexuális problémák nem léptek fel. A szakítás után nem volt tartós kapcsolatom, viszont egyéjszakás kalandban bőven volt részem. Jelenleg 24 ...

A kérdésére a válasz a levelében van. Jobb lenne egy "kiadós" szeretkezés, mint minőségileg gyengébb 2-3. A tartós kapcsolatban jobb erre a módszerre áttérnie.

Merevedési zavar

17 évesen belecsöppentem egy 4 éves kapcsolatba, amelyben szexuális problémák nem léptek fel. A szakítás után nem volt tartós kapcsolatom, viszont egyéjszakás kalandban bőven volt részem. Jelenleg 24 éves vagyok, kapcsolatban élek, merevedésem van, de nem olyan, mint az régebben volt. A barátnőm elég magasra tette a mércét, nehéz kielégíteni őt. Számomra ez zavaró, hogy nem mindig tudom elvinni a csúcsra őt. Olyan is volt, hogy 2-3 közösülésnél már néha lelankad szex közben. Hogyan tudnék ezen változtatni?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza merevedési zavar témában:

A kérdésére a válasz a levelében van. Jobb lenne egy "kiadós" szeretkezés, mint minőségileg gyengébb 2-3. A tartós kapcsolatban jobb erre a módszerre áttérnie.

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: