Városi legendák a szexről, amelyeknek van valóságalapjuk!

Mindenkinek van egy-két pikáns története, amelynek főszereplője egy ismerős ismerőse. Bár a legtöbb ilyen sztori csak kitaláció, van néhány olyan eset, amelynek tényleg van valóságalapja.

Összeragadhatunk szex közben?

A penis captivusnak nevezett, meglehetősen ritka jelenség során szeretkezés közben a hüvely izmai begörcsölnek, és a szokásosnál erősebben ölelik körbe a péniszt. Ez egyrészt meglehetősen fájdalmas, másrészt szinte lehetetlenné teszi, a pénisz kihúzását a hüvelyből.

A szakemberek nem tudják pontosan, mi okozza a jelenséget, de úgy vélik, a vaginizmussal lehet összefüggésben. Eddig mindössze néhány esetet írtak le, bár valószínű, hogy sokkal több párral megtörténik, mint sejtik, a görcsök ugyanis ritkán tartanak néhány másodpercnél tovább.

Orgazmust okozhat egy gyógyszer?

Péniszkörkép A férfiak szubjektíven felfogott, érzékelt "férfiasságát" és öntudatát jelentős mértékben meghatározza a hímvesszőjük mérete és "teljesítőképessége". Szakértők szerint mindez országtól sem független jelenség. Tudjon meg többet, kattintson ! A gyógyszereknek sokféle mellékhatásuk lehet, meglepő módon, akár az orgazmus is közéjük tartozhat - bár ez meglehetősen ritka. A különleges mellékhatás egy antidepresszáns szedőinél jelentkezett, igaz, mindössze öt százalékuk számolt be arról, hogy a gyógyszer szedése során, ásítás közben elélveztek.

A betegek reakciói nagyon különböztek: egy nő elárulta, olyan élvezetet szerzett neki a gyógyszer, hogy jóval tovább szedte, mint kellett volna, egy férfi viszont arról panaszkodott, hogy szinte folyamatosan óvszert kellett viselnie a "váratlan" orgazmusok miatt.

Számos városi legenda terjeng a szexről

Számos városi legenda terjeng a szexről

Megvakulhatunk a szextől?

Jó néhányan hallottuk már a figyelmeztetést: a túl sok szex, illetve a maszturbálás káros az egészségre, és rengeteg egészségügyi problémát okozhat, a szőrös tenyértől a gerincferdülésig. A vakság is a lehetséges "mellékhatások" között lehet, ám ez valóban megtörténhet - igaz, eddig egyetlen esetet írtak le.

Egy 66 éves férfi számolt be arról, hogy minden alkalommal ideiglenesen elveszíti a látását, amikor orgazmusa van. Az orvosok rájöttek, hogy egy ér a szexuális együttlét során rövid időre elzáródik, ez okozza a "vakságot". A jelenséget gyógyszeres kezeléssel szüntették meg.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +15, +20 °C
Minimum: +4, +11 °C

A felhőátvonulások mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Szórványosan alakul ki zápor. Erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél, 15, 20 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn nem jön újabb front, de még mindig hidegfronthoz hasonló hatás lesz tapasztalható. Görcsös fejfájás, izomgörcs léphet fel, sokan ingerlékenyek, nyugtalanok lehetnek. Az összetett légköri helyzet több panaszt is okozhat. Érdemes megnézni a meteogyógyász® alábbi napi tanácsait! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.