Szexpózok, amiket imádnak a nők

Bár a férfiak az ágyban (is) szeretnek irányítani, nem kell mindig hagynunk, hogy ők diktálják a tempót. Számos olyan - meglehetősen izgalmas - szexpóz létezik, amelyben a nő van felül, ő veszi át a vezető szerepet - és amelyet csak imádni lehet. Mutatjuk, miket ajánlunk a következő romantikus este megfűszerezéséhez.

Szemtől szemben

Egy nagyon egyszerű, ám annál élvezetesebb pózról van szó, lényege, hogy a férfi egy széken vagy az ágy szélén ül, a nő pedig vele szemben elhelyezkedik az ölében. Előnye, hogy a nő szabályozza a behatolás szögét és mélységét, illetve, hogy a kezek 100 százalékban szabadon maradnak, így könnyű velük egy kis plusz örömöt szerezni a partnerünknek.

Fordított lovaglópóz

A lovaglópóz mára sajnos eléggé közhelyessé vált, így ideje újítanunk egy kicsit: nyergeljünk át a fordított változatra, ami még több gyönyör forrása lehet! A férfi ilyenkor hanyatt fekszik, a nő pedig ráül a nemi szervére, de úgy, hogy a hátát mutatja kedvese arca felé. Az előző pozícióhoz hasonlóan itt is a nőn múlik a tempó, a szög, a mélység, ráadásul lehetősége nyílik szeretkezés közben a csiklóját is izgatni.

Szexpózok, amiknél a nő irányít
Szexpózok, amiknél a nő irányít. Fotó: iStock

Törökülésben

A férfi törökülésben üljön az ágyon, a nő helyezkedjen el az ölében, szemben vele, lábait kulcsolja össze a férfi derekánál. Ez a szexpóz tökéletes olyan alkalmakkor, amikor lassú, érzéki, szenvedélyes szeretkezésre vágyunk: az orgazmus garantált, a szemkontaktus és a másik folyamatos ölelése pedig csak fokozza az intimitást.

Vízesés

Ezek a nők kedvenc pózai az orgazmushoz - a részletekért kattintson ide!

A vízesést olyan bevállalós pároknak ajánljuk, ahol a férfi valamennyire hajlékony is. A férfi feküdjön hanyatt úgy, hogy csak az alsóteste legyen az ágyon, a felsőteste lógjon le a földre - közben természetesen figyeljen arra, hogy a nyaka, feje kényelmes pozícióban legyen. A nő helyezkedjen el a partnerén, lábait húzza fel, támassza meg az ágyon. Egy ilyen helyzetben a férfi teljesen ki van szolgáltatva a nőnek, és mivel a vér nagy része a fejébe száll, orgazmus esetén földöntúli érzésben lehet része.

Pók

Helyezkedjünk el az ágy közepén egymással szemben, majd dőljünk hátra, de ne teljesen: a férfi a tenyerén, a nő pedig az alkarján támaszkodik. A nő csípője a partnere széttárt lábai között fekszik, a térdei behajlítva, két lábát a férfi két oldalán, a csípője mellett helyezi el - ilyen pózban történik meg a behatolás. A pókpóz nagy előnye, hogy végignézhetjük az aktus minden pillanatát. Ha pedig igazán bátrak vagyunk, fektessük a partnerünk vállára a lábunkat, és úgy folytassuk a szeretkezést.

Arany boltív

A férfi üljön le az ágyra, lábait nyújtsa ki, tenyerén támassza meg magát. A nő helyezkedjen el a párján behajlított térdekkel, és szintén dőljön hátra, tenyerén támassza meg magát. Minél hátrább engedi magát a nő, annál nagyobb élvezetben lesz része (mindkettőjüknek), és azt már mondanunk sem kell, hogy itt is a nőn múlik, mennyire lesz mély a behatolás, és gyors a tempó.

Forrás: womenshealthmag.com

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +30, +36 °C
Minimum: +14, +20 °C

A többórás napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, legfelejebb délen lehet elvétve egy-egy zivatar. Mérsékelt szél mellett 31, 36 fokos maximumhőmérsékletekere számíthatunk. Vasárnap sem érkezik front, fokozódik a kánikula. A migrén mellett a keringési panaszok is gyakoriak lehetnek, egyre többen tapasztalhatnak alvászavarokat is. A tűző napon fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. A déli órákat javasolt árnyékos, hűvös heéyen tölteni. Az érzett hőmérséklet még a mért értkeknél is magasabb lesz. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.