Szexpózok, amiket imádnak a nők

Bár a férfiak az ágyban (is) szeretnek irányítani, nem kell mindig hagynunk, hogy ők diktálják a tempót. Számos olyan - meglehetősen izgalmas - szexpóz létezik, amelyben a nő van felül, ő veszi át a vezető szerepet - és amelyet csak imádni lehet. Mutatjuk, miket ajánlunk a következő romantikus este megfűszerezéséhez.

Szemtől szemben

Egy nagyon egyszerű, ám annál élvezetesebb pózról van szó, lényege, hogy a férfi egy széken vagy az ágy szélén ül, a nő pedig vele szemben elhelyezkedik az ölében. Előnye, hogy a nő szabályozza a behatolás szögét és mélységét, illetve, hogy a kezek 100 százalékban szabadon maradnak, így könnyű velük egy kis plusz örömöt szerezni a partnerünknek.

Fordított lovaglópóz

A lovaglópóz mára sajnos eléggé közhelyessé vált, így ideje újítanunk egy kicsit: nyergeljünk át a fordított változatra, ami még több gyönyör forrása lehet! A férfi ilyenkor hanyatt fekszik, a nő pedig ráül a nemi szervére, de úgy, hogy a hátát mutatja kedvese arca felé. Az előző pozícióhoz hasonlóan itt is a nőn múlik a tempó, a szög, a mélység, ráadásul lehetősége nyílik szeretkezés közben a csiklóját is izgatni.

Szexpózok, amiknél a nő irányít
Szexpózok, amiknél a nő irányít. Fotó: iStock

Törökülésben

A férfi törökülésben üljön az ágyon, a nő helyezkedjen el az ölében, szemben vele, lábait kulcsolja össze a férfi derekánál. Ez a szexpóz tökéletes olyan alkalmakkor, amikor lassú, érzéki, szenvedélyes szeretkezésre vágyunk: az orgazmus garantált, a szemkontaktus és a másik folyamatos ölelése pedig csak fokozza az intimitást.

Vízesés

Ezek a nők kedvenc pózai az orgazmushoz - a részletekért kattintson ide!

A vízesést olyan bevállalós pároknak ajánljuk, ahol a férfi valamennyire hajlékony is. A férfi feküdjön hanyatt úgy, hogy csak az alsóteste legyen az ágyon, a felsőteste lógjon le a földre - közben természetesen figyeljen arra, hogy a nyaka, feje kényelmes pozícióban legyen. A nő helyezkedjen el a partnerén, lábait húzza fel, támassza meg az ágyon. Egy ilyen helyzetben a férfi teljesen ki van szolgáltatva a nőnek, és mivel a vér nagy része a fejébe száll, orgazmus esetén földöntúli érzésben lehet része.

Pók

Helyezkedjünk el az ágy közepén egymással szemben, majd dőljünk hátra, de ne teljesen: a férfi a tenyerén, a nő pedig az alkarján támaszkodik. A nő csípője a partnere széttárt lábai között fekszik, a térdei behajlítva, két lábát a férfi két oldalán, a csípője mellett helyezi el - ilyen pózban történik meg a behatolás. A pókpóz nagy előnye, hogy végignézhetjük az aktus minden pillanatát. Ha pedig igazán bátrak vagyunk, fektessük a partnerünk vállára a lábunkat, és úgy folytassuk a szeretkezést.

Arany boltív

A férfi üljön le az ágyra, lábait nyújtsa ki, tenyerén támassza meg magát. A nő helyezkedjen el a párján behajlított térdekkel, és szintén dőljön hátra, tenyerén támassza meg magát. Minél hátrább engedi magát a nő, annál nagyobb élvezetben lesz része (mindkettőjüknek), és azt már mondanunk sem kell, hogy itt is a nőn múlik, mennyire lesz mély a behatolás, és gyors a tempó.

Forrás: womenshealthmag.com

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.