Szerelmeskedés 45 felett! - Videó

Miközben akár felszabadultan is élhetné a szexuális életét a 45 év feletti nő, sokan nem tudnak kivel összebújni. A szexológus szerint azonban ebben az esetben sem a szexshopok kínálatát érdemes tanulmányozni ...

Válni vagy tűrni? Mit tehet egy szexológus, ha megromlott egy párkapcsolat?

Miért ne hallgasson a barátjára, barátnőjére? Sz. Mikus Edit szexológus azt vallja, hogy nem a lába között hordja az ember a nemi szervét, hanem a nyaka fölött!

Kattintson a képre, és hallgassa meg a szexológust, aki sajátos, bölcs humorával mondja el, hogy mit tehet egy 45 év feletti, egyedül maradt nő, hogyan lehet boldog.

Szerdai szexológia videóink többi része is elérhető a Médiatárban, ne hagyja ki őket!

Olvasson bele szexológia rovatunkba, kérdezzen szakértőnktől, mesélje el saját történetét!

Töltse ki erotikus képgalériáinkba!

Szexfüggőség című szexológia videónkat.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció