Pornó, kiégés, szextuning - Videó!

A fiataloknak elég nagy káosz van a fejükben, mert sok mindent rosszul tudnak, a pornóból tanulnak, márpedig ez karikatúra. Nem ritka, hogy 18 éves kora előtt már kiég valaki - állítja a szexológus.

A felnőttek 75 százalékának gondja van a nemiségével. Párkapcsolattal, önmagával, a saját nemiségével. Bonyolult dolog a szex - mondja Sz. Mikus Edit szexológus, aki kezelt már olyan fiatalt is, aki 18 éves kora előtt ... de inkább kattintson a videóra, nézze meg, milyen esetekkel találkozott rendelőjében a szakember.

A videóból kiderül az is, milyen a mai fiatalok szexuális élete - nem azt fogja hallani, amire számít.

Ha lemaradt a szerdánként megjelenő szexológia videóinkról, a "Pornó, kiégés és szextuning" videó megnézése után tovább juthat a többihez.

Olvasson bele szexológia rovatunkba, kérdezzen szakértőnktől, mesélje el saját történetét!

Töltse ki erotikus képgalériáinkba!

Akkor is talál olvasnivalót oldalainkon, ha érdeklik a szexis hírek.

Ha lemaradt múlt heti szexológia videónkról, akkor nézze meg!

A címe: Felszabadultan élvezni az ölelést.

További képgalériákat, videókat talál szexológia témában is Médiatárunkban!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +18, +29 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban kedden délelőtt nyugat felől csökken a felhőzet, de keleten elszórtan záporok kialakulása várható. Délután tovább szakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 29 fok között alakul. Késő este 11, 18 fok lesz. Kedden ugyan markáns front nem érkezik, a körülmények viszont kettősfront jellegű légköri helyzethez hasonlítanak. Felerősödhetnek a keringési és vérnyomáspanaszok, nyugaton migrén, keleten görcsös fejfájás jelentkezhet. Többen alvásproblémákkal küzdhetnek, a szabadban ingadozó hő- és komfortérzettel érdemes számolni. Gyakori lehet az ingerlékenység is. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció