Nem létezik hüvelyi orgazmus

Nem létezik hüvelyi orgazmus, a frigiditás csak mítosz és minden nő képes elélvezni, ha megfelelőképpen stimulálják - állítják egy tanulmány szerzői.

Korábban évtizedeken keresztül úgy tartották, hogy a nők többféle módon is képesek elélvezni (vagy behatolás során, a G-pont stimulálásával vagy pedig a csikló izgatásán keresztül), egy új tanulmány szerzői azonban megcáfolták ezt az állítást. Szerintük ugyanis csak egyféle női orgazmus van, és az élvezet középpontja a csikló , illetve az azt körülvevő terület.

A Clinical Anatomy című szaklapban megjelent tanulmány szerzői szerint a nők többsége nem behatolás közben élvez el, így gyakran olyanokat is frigidnek vagy szexuális problémákkal küzdőnek állítanak be, akik egyébként képesek az orgazmusra.

A férfiak szubjektíven felfogott, érzékelt "férfiasságát" és öntudatát jelentős mértékben meghatározza a hímvesszőjük mérete és "teljesítőképessége". Szakértők szerint mindez országtól sem független jelenség. Tudjon meg többet, kattintson ! Ez azonban a csikló stimulálásán keresztül érhető el. A csikló a nők legérzékibb testrésze, és ez a középpontja annak területnek, melyet a női szexuális élvezetért felelősnek tartanak. A tanulmány szerzője, dr. Vincenzo Puppo szerint a csikló nagyon hasonlít a férfiak péniszére , legalábbis érzékenységben, ezért annak izgatásával minden nő eljuttatható a csúcsra.

A csikló mérete befolyásolja a nők orgazmuskészségét

Egy másik, néhány hónappal korábbi tanulmány eredményei szorosan összefüggnek a most megjelent kutatással. Abban ugyanis megállapították, hogy a csikló mérete befolyásolja hüvelytől , nehezebben élveznek el, mint azok, akiknél a csikló nagyobb méretű és közelebb van a hüvelyhez.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +29, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Több órára kisüt a nap, a megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. Megélénkül a nyugatias szél, 29, 35 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden frontmentes marad az idő, és a következő napokhoz hasonlóan újra a kánikula okozza majd a legtöbb tünetet. Alvásproblémák léphetnek fel, napközben pedig álmosságérzet, koncentrálási problémák és kábaság jelentkezhet, csökken a teljesítőképesség. Fokozódik a migrénhajlam. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.