Nem létezik hüvelyi orgazmus

Nem létezik hüvelyi orgazmus, a frigiditás csak mítosz és minden nő képes elélvezni, ha megfelelőképpen stimulálják - állítják egy tanulmány szerzői.

Korábban évtizedeken keresztül úgy tartották, hogy a nők többféle módon is képesek elélvezni (vagy behatolás során, a G-pont stimulálásával vagy pedig a csikló izgatásán keresztül), egy új tanulmány szerzői azonban megcáfolták ezt az állítást. Szerintük ugyanis csak egyféle női orgazmus van, és az élvezet középpontja a csikló, illetve az azt körülvevő terület.

A Clinical Anatomy című szaklapban megjelent tanulmány szerzői szerint a nők többsége nem behatolás közben élvez el, így gyakran olyanokat is frigidnek vagy szexuális problémákkal küzdőnek állítanak be, akik egyébként képesek az orgazmusra.

A férfiak szubjektíven felfogott, érzékelt "férfiasságát" és öntudatát jelentős mértékben meghatározza a hímvesszőjük mérete és "teljesítőképessége". Szakértők szerint mindez országtól sem független jelenség. Tudjon meg többet, kattintson! Ez azonban a csikló stimulálásán keresztül érhető el. A csikló a nők legérzékibb testrésze, és ez a középpontja annak területnek, melyet a női szexuális élvezetért felelősnek tartanak. A tanulmány szerzője, dr. Vincenzo Puppo szerint a csikló nagyon hasonlít a férfiak péniszére, legalábbis érzékenységben, ezért annak izgatásával minden nő eljuttatható a csúcsra.

A csikló mérete befolyásolja a nők orgazmuskészségét

Egy másik, néhány hónappal korábbi tanulmány eredményei szorosan összefüggnek a most megjelent kutatással. Abban ugyanis megállapították, hogy a csikló mérete befolyásolja hüvelytől, nehezebben élveznek el, mint azok, akiknél a csikló nagyobb méretű és közelebb van a hüvelyhez.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Sok napsütés várható, a kevés gomolyfelhőből csapadék nem alakul ki. Már az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, napközben pedig 35 fok körüli hőség várható, néhol 38 fok is lehet. Szerdán hőségre kell készülni, front nem érkezik. Egyre gyakoribbak az alvászavarok, napközben pedig sokan nyűgösek, idegesek a kialvatlanság miatt. Az időseket és a szívbetegeket nagy terhelés éri, de az egészséges szervezettel rendelkezők is nagy igénybevételre készüljenek. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, a déli órákban lehetőség szerint javasolt árnyékos, hűvös helyre húzódni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)

Figyelmeztetés!

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.