Légy profi a szexben - légy gyengéd a nőhöz!

Minden ember szeret felérni a csúcsra. Ez persze nem csak a hegymászókra igaz, hanem a menedzserekre és üzletemberekre is. A siker utáni vágy, a csúcsra jutás szexuális életünk szintén meghatározó erejű képessége, és mint képesség, fejleszthető!

A szex sikere a női lélek horizontján

Sokan nem is sejtik, hogy az orgazmusra való képesség több tényező függvénye, és ez a képesség fejleszthető is. Meg kell tanulni az orgazmushoz vezető utat, végig kell rajta menni. Az orgazmust a szexuális együttlét során nem szabad "nagy mumusként" kezelni. A görcsös akarás nem vezet jóra. Az emberi test egy csodálatos hangszer, amelyen ha szépen játszanak, szépen szól, ellenkező esetben viszont hamisan. A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében a romantikus feltételeknek, és az érzelmi elemeknek, mint a férfiak esetében.

Az orgazmust leginkább pszichés tényezők, a partnerek közötti elfogadottság befolyásolják. Ez fokozottan igaz a nők esetében. Ha egy nő nem tud feloldódni partnere közelségében, nem érzi magát kellően csábítónak, kívánatosnak, vagy bizonyos események feszélyezik, gátolják nőiességének kimutatásában, akkor szinte hiába is próbálkozunk a "csúcstámadással".

Türelmesnek kell lennünk, mert rajtunk áll vagy bukik, hogy partnerünket el tudjuk-e juttatni a csúcsra, és azt hogyan tesszük. Ha a nő tiszta, ápolt, és úgy érzi, hogy "rendben" van, akkor van önbizalma, és magabiztos lesz partnerével szemben. A férfi becéző, dicsérő szavai sokat jelentenek a rá felnéző nőnek. Ha nő partnerünk nyűgös, fáradt, esetleg kimerült a mindennapi stressztől, munkától, akkor ne ragaszkodjunk mindenképpen a "mélyreható" szexuális együttléthez. Többet segít a nőnek, ha megértők vagyunk, gyengéden simogatjuk, és oldjuk benne a feszültséget. Ha mindezt kellő kitartással és türelemmel végezzük, akkor az is előfordulhat, hogy sikerül olyan légkört teremteni, hogy hajlandó lesz még egy fergeteges szeretkezésre is. A nők általában nem a durva férfiakat kedvelik, hanem azokat, akik a "nyelvükön" beszél, és nem a saját kielégülését tartja fontosnak.

A másikra való odafigyelés a sikeres szexuális élet alfája és omegája.

Ne csak úgy bele a közepébe!

Sok férfi azt gondolja, hogy ha egyből a lényegre tér, és szíve választottjáról minél hamarabb "lehámozza" a ruhát, akkor gyorsan elérheti célját, és siker arat. Ez viszont szűklátókörűség, és önzőség. Az ilyen férfi valószínű hamar testi örömökhöz juthat, viszont partnere aligha. A legtöbb nőnél a néhány perces szex nemhogy orgazmust nem okoz, de még arra sem elég, hogy izgalmi fázisba kerüljön.

A nő testének rejtett képességeihez a lelkén és nem a ruháján keresztül vezet az út. Ehhez pedig idő kell.

Ha sikerül meghitt környezetet varázsolnunk - félhomály, lágy zene - már egy lépéssel közelebb vagyunk az "aranykapuhoz". A kedvessel történő őszinte, akár erotikus töltetű beszélgetés szinten sok gátlástól felszabadíthatja fel partnerünket. Csevegés közben érdemes kényelmes pózt választanunk, hogy érintéseinkkel, simogatásunkkal tudtára adhassuk a nőnek, mennyire kívánjuk. Az erogén zónákat célzó lehelet finom érintésekkel többet elérhetünk, mint ha egyből a "lényegre" térünk. Ezek az intim simogatások, és "elejtett" lágy puszik, nyitják meg az utat a teljes siker felé.

Szexuális "étvágyfokozás"

Ha sikerült partnerünket kellőképpen ráhangolni az erotikus együttlétre, gyöngéden és óvatosan szabadítsuk meg testét a "felesleges" ruhadaraboktól. Dicsérjük meg közben bőre szépségét, illatát, fehérneműje szexis jellegét, ezzel is fokozva az együttlét hangulatát.

Egy ízléses, szép fehérnemű fokozza a férfiak szexuális "étvágyát", s az okos férfi ujjainak érintése először nem a melltartó csatját keresi, hanem kissé körbepásztázza annak vonalát, sejtelmesen hozzáér viselője szabadon lévő bőréhez, keble kivillanó részéhez. Nem érdemes kapkodni! A jó szexhez idő kell, méghozzá nem is kevés.

Egy zsebből "spontán előhúzott" selyemsál csodákra képes. A selyem gyengéd érintése a testen verejtékező izgalomba hozza a nőt, ahogy a finom szövet végigsiklik a rejtett és nyilvánvaló erogén zónákon, a kebleken és a szeméremdombon. Még fokozottabbá válik a hatás, ha közben erotikus mozdulatokkal - a melltartót akár foggal kikapcsolva - partnerünket megszabadítjuk a fehérneműtől, és teljes "meztelenségbe burkolózva" folytatjuk az erotikus izgatást. Az előjáték során érdemes a legérzékenyebb erogén zónákat felkutatni és ott elidőzni, eltávolodni, majd vissza-vissza térni. Simogatást, nyalogatását érzéki gondossággal végezzük, ne durván, mert azzal mindent elronthatunk, amit addig felépítettünk. Közben érdemes "hatásszünetet" tartani, majd újra és újra nekilendülve folytatni az izgalmak játékát. Egy alig érezhető érintés, egy lágy, meleg lehelet a testnedvek által nyirkossá vált intim helyekre olyan hatást válthat ki, amiről nem is álmodtunk volna.

A végletekig elhúzott erotikus izgatással így az orgazmus késleltetésével fokozhatjuk az orgazmus érzés intenzitását. A csikló ingerlést csak bizonyos izgalmi szint elérése után szabad elkezdeni, akkor sem közvetlenül. A csikló a nő legérzékenyebb pontja. Finoman bánjunk vele, mert ha jól ingereljük, nagy esélyünk van rá, hogy partnerünket felejthetetlen örömökhöz juttatjuk.

A változatosság gyönyörködtet

Bármilyen apróság, mellékesnek vélt dolog lényeges lehet abban, hogy a végletekig fokozza a szexuális kéjt. Ez vonatkozik ugyan úgy a légkör megteremtésére, mint az előjátékra vagy magára az aktusra. A nem mindennapi dolgok, szokatlan helyzetek kíváncsivá teszik a partnert, és kibillentik a megszokás monoton világából. Ezek az apróbb trükkök minőségi változást hozhatnak a szexuális együttlétekben.

Merjünk újítani. A régi jól bevált módszereket néha érdemes "sutba vágni", és új elemekkel gazdagítani intim életünket.

Lepje meg partnerét, egy tánccal, egy elegánsan szervírozott borral, egy erotikusan elfogyasztott fagylalt kehellyel. Sok- sok apróság, amellyel leveheti társát a lábáról, és a még soha nem érzett magasságokba repítheti. Ne idegenkedjen a szexuális kellékek használatától sem. Ezek ma már nem szégyellni való dolgok. Egy erotikus segédeszköz emelheti az együttlét fényét, és megismertetheti velünk és partnerünkkel testünk rejtett szexuális "tartalékait".

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: