Az egyéjszakás kalandnál számít a méret

Egy kísérlet során a nők másfajta 3 dimenzióban nyomtatott péniszt választottak egyéjszakás kalandhoz, illetve hosszú távú párkapcsolathoz. Előbbinél főleg a vastagság számított.

A nők eltérő méretű hímtagot részesítenek előnyben a rövid és a hosszabb kapcsolatok esetén - derült ki a friss kutatásból. A férfiaknak azonban nem kell aggódniuk, hiszen a résztvevők meglehetősen pontatlanul ítélték meg a méreteket - szinte mindig túlbecsülték őket.

Shannon Leung, a Kaliforniai Egyetem hallgatója 2014-ben prezentálta az eredményeket a Pszichológiatudományi Társaság San Franciscó-i ülésén. A vizsgálatba 41 nőt vontak be, hogy 3D technológiával nyomtatott hímvesszőket vegyenek szemügyre, valamint kézbe.

A mintadarabok kék színűek voltak; hosszuk nagyjából 10 centimétertől 22-ig változott, vastagságuk pedig 6,3 centimétertől 17,8-ig. A résztvevőket megkérték, hogy a 33 példány közül válasszák ki azt, ami a legjobban tetszene nekik alkalmi viszony esetén, valamint azt, amelyiket hosszú távú párkapcsolatnál szeretnék.

Számít a méret az egyéjszakás kalandoknál

Számít a méret az egyéjszakás kalandoknál "Vastagabb, de nem hosszabb darabokat választottak egyéjszakás kalandhoz, mint párkapcsolathoz" - vonták le a következtetést a szakértők. "A nők szexuális választása segíthet megmagyarázni, hogy az emberi pénisz miért szokatlanul vastag a többi főemlőséhez képest" - tették hozzá. A nők a kapcsolat jellegétől függetlenül átlagosan 16,5 centiméteres hímtagot részesítettek előnyben.

Egy másik kísérlet idején a résztvevők mindegyike megkapta a "modellek" egyikét 30 másodpercre, majd 10 perccel később ki kellett választaniuk ugyanazt a darabot a többi közül. Ekkor vált világossá, hogy a nők hajlamosak túlbecsülni a korábban vizsgált méretet.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Sok napsütés várható, a kevés gomolyfelhőből csapadék nem alakul ki. Már az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, napközben pedig 35 fok körüli hőség várható, néhol 38 fok is lehet. Szerdán hőségre kell készülni, front nem érkezik. Egyre gyakoribbak az alvászavarok, napközben pedig sokan nyűgösek, idegesek a kialvatlanság miatt. Az időseket és a szívbetegeket nagy terhelés éri, de az egészséges szervezettel rendelkezők is nagy igénybevételre készüljenek. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, a déli órákban lehetőség szerint javasolt árnyékos, hűvös helyre húzódni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)