Visszatér a nyár (2019.10.15.)

Mind ma, mind pedig holnap napfényes száraz, szinte nyárias időnk lesz, csak átmenetileg zavarja meg az idillt egy-egy zápor, zivatar.

Kedden a ködfoltok délelőtt feloszlanak, ezt követően országszerte napos, száraz idő várható, csak a nyugati tájak fölé sodródhat be némi fátyolfelhőzet - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A délies szél helyenként megélénkül, az Észak-Dunántúlon többfelé meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható. Késő estére 12 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ha tehetjük, élvezzük ki az őszi napsugarakat!
Ha tehetjük, élvezzük ki az őszi napsugarakat!

Szerdán éjszaka foltokban köd képződik, amely reggel, délelőtt feloszlik, túlnyomóan napos idő lesz. Ugyanakkor a Dunántúlon átmenetileg több lesz a felhő, ott elszórtan eső, zápor, egy-egy zivatar is kialakulhat. A déli, délkeleti szél északnyugatira fordul, megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 26 fok között valószínű.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést gomolyfelhők is zavarják, ezekből néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a jelen lévő gomolyfelhőkből záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: