Szerdán is meleg lesz, de eső nélkül

A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország döntő részén 33 és 36 fok között várható, csapadék nélkül.

Szerdán csak kevés gomolyfelhő zavarhatja a napsütést, egy-egy zápor, zivatar legfeljebb az északkeleti határvidéken fordulhat elő. Az északnyugati, nyugati szelet napközben élénk lökések is kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország döntő részén 33 és 36 fok között várható. Késő estére 21 és 27 fok közé csökken a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Szerdán derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Fotó: Getty Images
Szerdán derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Fotó: Getty Images

Szerdán kis eséllyel az északkeleti határ közelében fordulhat elő zivatar. Derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A légmozgás gyenge marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 23 fok között valószínű. Éjszaka az ország nagyobb részén 25, a Dél-Alföldön helyenként 27 fok körül valószínű a középhőmérséklet.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +19, +25 °C
Minimum: +4, +11 °C

A reggeli ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad szél, 19, 25 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Csütörtökön tovább tart a frontmentes idő. A nagy napi hőingás vérnyomás-ingadozást válthat ki, emellett a migrénhajlam fokozódására is készülni kell. A kopásos ízületi bántalmak a hajnali órákban lehetnek a legintenzívebbek. A fokozottan érzékenyek tartós tünetekre számítsanak. Érdemes megnézni a meteogyógyász alábbi napi tanácsait is! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: