Humánmeteo: keserves csütörtök jön (2020.03.04.)

Kifejezetten kellemetlen nap vár csütörtökön a szélre érzékenyekre, illetve az allergiásokra, és a melegedés is sokakat megviselhet.

Holnap nem érkezik időjárási front térségünkbe, így amennyiben a kifejezetten csak a frontokra érzékenyek körébe tartozunk, akkor nem tapasztalhatunk markáns tüneteket - írja a Meteo Klinika. A melegedés miatt azonban országszerte többeknél felléphetnek koncentrálási zavarok, álmosság, ami a teljesítőképességre is rányomhatja a bélyegét. Ismét többfelé megélénkül a szél, és amennyiben érzékenyek vagyunk rá, akkor intenzívebb fejfájást is tapasztalhatunk.

Sokaknak keserves lesz a csütörtök
Sokaknak keserves lesz a csütörtök

Az allergiásoknál a mogyoró és az éger pollenjei okozhatják a legtöbb panaszt. A közlekedés során sokfelé a napsütés lehet zavaró, délkeleten és a középső tájakon pedig élénk, erős oldalszél ronthatja a menetstabilitást. Sok lesz az ingerlékeny, türelmetlen sofőr, ami tovább fokozza a balesetveszélyt.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: