Humánmeteo: görcsös csütörtök jön (2020.02.26.)

Csütörtökön markáns fronthatás már nem érvényesül, de napközben sem mérséklődnek az előző napokban tapasztalt tünetek. A szélre érzékenyek tartós panaszokra készüljenek.

Holnap markáns fronthatás már nem érvényesül, azonban továbbra sem pihenhet a szervezetünk - írja a Meteo Klinika. Fejfájásra, a görcsös panaszok erősödésére számíthatunk, illetve vérnyomás-ingadozás is előfordulhat annál, aki hajlamos rá. Tartósabb tünetekre akkor készüljünk, ha a szélre érzékenyek csoportjába tartozunk - ilyen esetben alvásproblémákkal is számoljunk.

Ha a szélre érzékenyek csoportjába tartozunk, tartós tünetekre készüljünk
Ha a szélre érzékenyek csoportjába tartozunk, tartós tünetekre készüljünk

A levegő tiszta, és a pollenterhelés sem emelkedik számottevően. A közlekedés továbbra is veszélyes lesz, akinek nem muszáj, az ne induljon el, illetve számoljon hosszabb menetidővel. Az erős széllökések hatására csökken a menetstabilitás, faágak törhetnek le, illetve ideges, ingerlékeny és figyelmetlen sofőrök is ronthatják a feltételeket.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést gomolyfelhők is zavarják, ezekből néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a jelen lévő gomolyfelhőkből záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: