Humánmeteo: fáradtak leszünk szerdán (2019.11.26.)

A fejfájás és a fáradtság a frontérzékenyeken kívül másoknál is gyakori panasz lehet, sőt az emésztésben is tapasztalhatunk gondokat.

Szerdán a hideg- és a melegfrontra érzékenyekre is nehéz nap vár - olvasható a Meteo Klinika előrejelzésében. Mint írták, az összetett humánmeteorológiai helyzet akkor is megviselheti a szervezetünket, ha nem vagyunk kifejezetten frontérzékenyek.

fejfájás, humánmeteo
fejfájás, humánmeteo

Ügyeljünk a vérnyomásunkra

Akár már reggel azt tapasztalhatjuk, hogy nehezen ébredünk, a kialvatlanság pedig az egész nap rányomhatja a bélyegét a hangulatunkra. Mindehhez kellemetlen komfortérzet társul, sőt az erre hajlamosoknál keringési- és vérnyomáspanaszok is jelentkezhetnek. Kiterjedhetnek továbbá a tünetek sok mindenre, kezdve a láb vagy akár a fejfájással, s érdemes holnap kímélő ételeket fogyasztatnunk, hogy ne tegyük ki plusz terhelésnek az emésztőrendszerünket. Afejfájásmérséklésére sok folyadék fogyasztása ajánlott.

Szerencsére a légszennyezettség nem nő, de a közlekedés során nedves útszakaszokra kell számítanunk, figyeljünk fokozottan a féktávra. Sok lesz a türelmetlen, emellett figyelmetlen sofőr, fokozott óvatossággal közlekedjünk az utakon!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +17, +22 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt többnyire gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Délután folytatódik a napos, gyengén felhős idő, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Légnyomás emelkedés