Akár 21 fok is lehet (2020.04.21.)

A következő napokban is marad a napsütéses időjárás, ma az ország déli része felett lehet egy kissé felhősebb az idő.

Kevés csapadékra és sok napsütésre számíthatunk a következő napokban - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Kedden napos időnk lesz délelőtt némi fátyolfelhőzettel, majd az ország déli felén erőteljes gomolyfelhő-képződésre lehet számítani. Eső azonban ezeken a területeken sem várható. Az élénk északkeleti szelet az Alföldön és az Északi-középhegységben erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű. Késő estére 6 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Marad a napos idő

Szerdán országszerte derült, napsütéses idő lesz, amit helyenként zavarnak csak meg rövidebb ideig gomolyfelhők. Az északkeleti, keleti szelet sokfelé élénk, az északkeleti megyékben nagy területen erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között várható.

Napos, száraz időre számíthatunk a következő napokban. Fotó: Getty Images
Napos, száraz időre számíthatunk a következő napokban. Fotó: Getty Images

Marad a napsütés csütörtökön is, csapadékra ezen a napon sem kell számítanunk. A keleti, északkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között valószínű, de a fagyzugokban 2-3 fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között várható - olvasható a meteorológusok előrejelzésében.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek, de csapadék nem várható. Délután folytatódik a napos idő, az időnként megnövekvő felhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben mérsékelt délnyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció