Lehet szavazni az egészségre nevelő projektekre

HáziPatika

November 17-ig lehet szavazni az idei Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat legjobb pályaműveire. A legtöbb voksot elnyerő projekt bruttó 200 ezer forint pénzdíjban részesül.

Október 27-én lezárult az idei Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat nevezési határideje. A pályázatra a 2018. október 1-je és 2019. október 31-e között Magyarországon futó vagy folyamatban lévő, egészségértést támogató projektekkel lehetett nevezni. Az idei év egyik újdonsága, hogy a zsűri által a legjobbak közé válogatott projektekre ezúttal a közönség is szavazhat a kezdeményezés oldalán. A legtöbb voksot begyűjtő projekt közönségdíjat kap a zsűri által odaítélt díjak mellett.

egészségértés, egészségmegőrzés, egészségfejlesztés, Nekem szól! Egészségértési Díj, Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete, AIPM,
November 17-éig lehet szavazni a legjobb projektekre. Fotó: iStock

Az egészségértés ezért fontos

A Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat során az alábbi kategóriákban díjazzák a pályaműveket:

  • egészségügyi intézmények és szakemberek
  • társadalmi szervezetek, egyéb állami és gazdálkodó szervezetek és szakembereik
  • média és a kommunikációs ipar szereplői
  • egészségipar szereplői

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által idén negyedik alkalommal meghirdetett, több mint egymillió forint összdíjazású pályázat célja, hogy díjazza és minél több emberhez eljuttassa az egészségértéshez kapcsolódó legjobb kezdeményezéseket. Az egészségértés azért fontos, mert azok, akik inkább követik a kezelési előírásokat, gyakrabban vesznek részt szűrővizsgálatokon, kevesebb krónikus betegségben szenvednek, jobb az általános egészségi állapotuk és tovább élnek.

"A korábbi évekhez hasonlóan idén is rendkívül ötletes, innovatív pályázatokkal találkoztunk, így zsűritársaimmal, dr. Ficzere Andreával, a Magyar Kórházszövetség elnökével, valamint dr. Horváth-Sziklai Attilával, a Magyar Gyógyszerészi Kamara hivatalvezetőjével nehéz dolgunk volt kiválasztani a legjobb pályaműveket, melyekről ezúttal a közönség is szavazhat" - mondta el a közönségszavazás indulása kapcsán Matics Kata zsűritag, korábbi kétszeres Nekem Szól! Egészségértés Díj-nyertes.


Az első három kategória minden győztese bruttó 200 ezer, a második helyezettek 100 ezer, a harmadik helyezettek pedig egyenként 50 ezer forintos pénzdíjban részesülnek. A közönségdíj nyertese szintén bruttó 200 ezer forint pénzdíjat kap, az Egészségipar szereplői kategória díjazottjai azonban külön pénzdíjban nem részesülnek.

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait