Csúszik a "Kihívás napja" az időjárás miatt?

A Magyar Szabadidősport Szövetség, az országban tapasztalható rendkívüli időjárási körülményeket is mérlegelve úgy döntött, hogy a McDonald's Kihívás Napja sportrendezvény lebonyolítását központilag nem halasztja el. Mindemellett, figyelemmel a rendezés és a részvétel külső okokból adódó esetleges nehézségeire, az esemény szervezői számára a következő engedményeket teszi:

- Amennyiben az időjárási helyzet úgy hozza, a szervezők a május 19-re meghirdetett eseményeket helyi szinten elhalaszthatják, s a helyzet alakulása függvényében, az e napot követő 5 nap valamelyikére újra meghirdethetik. Az utolsó lehetséges időpont: 2010. május 24.

- Az elhalasztott rendezvények részvételi adatait írásban, e-mailben vagy faxon lehet a szövetség részére továbbítani, telefonos kapcsolattartásra a pótnapokon (2010. május 20-24.) nincs mód. A jelentéseket elektronikus úton legkésőbb 2010. május 25. 09:00 óráig küldhetik be.

- A pótnapon lebonyolított verseny eredményei a "Magyarország legsportosabb települése" címért folytatott vetélkedésbe nem számítanak bele, de a sorsolásos díjak megszerzésére még esélyt kínálhatnak.

- Azok a települések, amelyek a halasztás mellett döntenek, kötelesek elhatározásukat a szövetség részére bejelenteni, a honlapon található, onnan letölthető nyomtatvány segítségével - olvasható a Magyar Szabadidősport Szövetség közleményében.
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Kettős front

Maximum:
-2, +3 °C
Minimum:
-4, +1 °C

Hazánkban hétfon délelőtt többnyire borult lesz az ég.

Egészséget befolyásoló hatások:
gyenge

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag