Kérdés: 22 éves egyetemista nő vagyok. Négy éve boldog párkapcsolatban élek, immár a vőlegényemmel. A korábban használt óvszer helyett fogamzásgátlót kezdtem el szedni (10 hónapja). A problémám a ...

Nem gondolnám, hogy egy allergia 15 perc alatt megszűnne. Inkább arra gondolok, hogy valami kozmetikum (tisztálkodószer) váltás lehet a hátterében, azaz szárazabb a nyálkahártya.

Intim higiénia

22 éves egyetemista nő vagyok. Négy éve boldog párkapcsolatban élek, immár a vőlegényemmel. A korábban használt óvszer helyett fogamzásgátlót kezdtem el szedni (10 hónapja). A problémám a következő: szeretkezés után mindig csípő, kellemetlen érzést tapasztalok a hüvelyemben, illetve belül a szeméremajkaimnál. De ez mindig elmúlik egy 10, maximum 15 perc alatt. Ez mitől lehet? Elképzelhető, hogy a párom ondójára vagyok allergiás?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza intim higiénia témában:

Nem gondolnám, hogy egy allergia 15 perc alatt megszűnne. Inkább arra gondolok, hogy valami kozmetikum (tisztálkodószer) váltás lehet a hátterében, azaz szárazabb a nyálkahártya.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +29, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Több órára kisüt a nap, a megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. Megélénkül a nyugatias szél, 29, 35 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden frontmentes marad az idő, és a következő napokhoz hasonlóan újra a kánikula okozza majd a legtöbb tünetet. Alvásproblémák léphetnek fel, napközben pedig álmosságérzet, koncentrálási problémák és kábaság jelentkezhet, csökken a teljesítőképesség. Fokozódik a migrénhajlam. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)